ezine.bg»Статии»Интимно»Липсата на секс разболява жените

Липсата на секс разболява жените

Проблеми в леглото

Липсата на редовен сексуален живот разболява жените. Нередовният секс влияе негативно както на физиологическата, така и на психологическата активност на дамите.

Лекарите са категорични, че здравословното състояние на жените се подобрява, когато водят редовен сексуален живот.

И обратно – липсата на креватни упражнения води до редица проблеми. Установено е, че една полово зряла жена се нуждае средно от 2 до 5 пъти секс седмично.

Статистиката сочи, че около 45% от дамите в западните държави се радват на редовен полов живот. При 30% сексът е нещо, което се случва от време на време, а при останалите той може да се определи като крайно рядко явление.

Негативите от липсата на секс при дамите се проявяват едва 2-3 месеца след започване на половите пости. Жената става изключително раздразнителна, често повишава глас, ядосва се и избухва.

Напълно нормално става да се разплаче със и без причина. Това са само част от психологическите прояви на състоянието. Липсата на секс води и до погрозняване. Косата и кожата се увреждат и се появяват признаци на стареене.

При вземане на навременни мерки състоянието може да се подобри, но ако продължи прекалено дълго носи само негативи за здравето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ми
ми
10.02.2016 12:57
само д-р стела от търговище ще ви излекува- смуче голия
0
0