Мъж с присаден бионичен пенис прави секс за пръв път

Пенис

Мъж с присаден бионичен пенис най-сетне загуби девствеността си. 44-годишният Мохамед Абад от Единбург, който останал без полов орган още като дете, най-после е бил интимен с жена, съобщават западни медии.

Драматичната история на Абад започва през 1978 година, когато той е малко момче. Той е блъснат от автомобил и вследствие на злополуката пенисът му е откъснат.

През 2012 година благодарение на операция той отново се сдобива с полов орган, дълъг 20 сантиметра. Така Абад вече е пълноценен мъж и като такъв желае най-после да бъде интимен с жена.

В началото на тази календарна година стана ясно, че девствеността на Мохамед ще бъде отнета от 35-годишната жрица на любовта Шарлот Роуз, която специалист в работата с клиенти с увреждания.

Колоритната дама, която е печелила отличие за Сексуален работник на годината в Обединеното кралство, се е кандидатирала за депутат от независима платформа, промотираща сексуална свобода. Роуз сподели, че за нея ще бъде чест да бъде първата жена в живота на Мохамед.

Интимно

След като двамата са се срещнали, най-сетне мечтата на мъжа с присаден пенис се е сбъднала. Според информацията те първо са имали време да се опознаят няколко дни и след това преминали към същината.

Преди да се позабавляват под завивките, двамата се видели на романтична вечеря, където имали време да разговарят надълго и нашироко. След това се отправили към спалнята, където се забавлявали в продължение на един час и 45 минути.

Мохамед споделя, че след интимната среща се е почувствал доста облекчен, тъй като липсата му на опит много му тежала през годините. Неговата следваща цел е да създаде семейство и да има деца като всеки нормален мъж.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати