Секс позите, които задължително трябва да опитате това лято!

Секс позите, които задължително трябва да опитате това лято!

Лятото отново е на път да ни предложи много горещи авантюри и незабравими плътски удоволствия. Вижте няколко различни секс пози, подходящи за това време от годината, с които не само ще разнообразите сексуалния си живот, но и ще изненадате приятно своята половинка.

Мръсната русалка

Тази лятна секс поза е една от най-предпочитаните сред влюбените, които обичат да палуват във водата. За да я изпълните, е достатъчно да застанете срещу любимия, да увиете ръце и крака около тялото му и да се отдадете на страстта.

Повелителката на надуваемия дюшек

Тази секс поза се практикува най-често от хората с по-развинтено въображение. Разположете се удобно върху надуваем дюшек във водата и застанете така, че партньорът ви да има максимален достъп до вашето специално местенце. Докато се наслаждавате на момента, не забравяйте да се държите здраво за дюшека.

Пясъчна мида

Преди да започнете с похотливите игрички, е добре да си постелете одеяло или друга постелка върху пясъка. Легнете по гръб с разтворени крака и поканете партньора си между тях. След това му позволете да ги вдигне на нивото на раменете си. При тази поза трябва да сте изключително внимателни, тъй като тя създава възможност за дълбоко проникване и може да причини известен дискомфорт при някои представителки на нежния пол.

Капитанката на яхта

Поемете към съда с любимия ви, а след това му завържете очите. Накарайте го да легне на пода и закопчайте ръцете му с белезници за мачтата. След това махнете дрехите му и го яхнете диво.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати