ezine.bg»Статии»Интимно»Кога изневеряват мъжете и защо?

Кога изневеряват мъжете и защо?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190330
Кога изневеряват мъжете и защо?
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Един от най-залегналите митове, свързани с брака, е че седмата година се оказва най-фатална за двойката. Дори и да не е имало проблеми досега в семейството, тогава по неписано правило винаги изниква нещо, след което партньорството или се разпада, или става още по-силно.

Според учените във Великобритания обаче проблеми в двойката на женените хора могат да възникнат много преди седмата година, като изневярата продължава да е една от най-често срещаните трудности при младите семейства.

Хората си мислят, че проблемите в брака започват на по-късен етап, но според анкета в сайт за извънбрачни отношения две трети от кръшкачите са се осмелили да изменят на половинката си още през първите пет години след венчавката, казват изследователите.

Според проучването близо тридесет процента от потребителите на платформата за извънбрачни афери, са подписали само преди една или две години. Тридесет и шест процента от тях са се врекли във вярност на своята половинка преди три и пет години.

Кога изневеряват мъжете и защо?

Изследването показва не само кога мъжете търсят ласки извън брачното ложе, но и причините за поведението им. Както навярно и сами се досещате, един от основните мотиви за измяна се оказва недостатъчното количество ласки, които мъжете получават.

Сред другите причини, които не се срещат чак толкова често при потребителите на сайта, са високото им либидо и усещането, че са нежелани от своята съпруга.

Виж повече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest