ezine.bg»Статии»Семейство»Сватба»Съвети за ефектни сватбени снимки

Съвети за ефектни сватбени снимки

Идеи за интересни снимки от сватбата

Като изключим раждането на първата ни рожба и всички деца, които я последват, може би другият най-важен ден в живота ни е този на нашата сватба.

Момент, изпълнен с любов и романтика, но и с доста нерви от наша страна. Става въпрос за всички сватбени приготовления, които се свързват с нея, особено ако сватбата е по-голяма и по-пищна.

Ние няма как да ви спестим усилията и времето, което ще отделите за вашето празненство, но можем да ви предложим 3 съвета за по-ефектни сватбени снимки, които можете да обсъдите с наетия от вас сватбен фотограф.

1. Черно-белите снимки са безспорна класика, което напълно естествено ги прави и ефектни. Във ваша полза ще е дори фактът, че до голяма степен биха заличили някои несъвършенства по кожата ви, с които гримьорът ви не се е справил.

Не че е задължително да имате каквито и да е несъвършенства по кожата, но често точно на подобни събития я от нерви, я от лош късмет, ни избива по някоя пъпка или пък червени петна по кожата.

Шансът те да си личат на черно-белите снимки се свежда до минимум, а красотата върви ръка за ръка и с романтиката, не е ли така?

2. Добре планираните сватби отнемат доста време и няма абсолютно никакъв шанс да знаете предварително какво ще е времето във вашия сватбен ден. Да, няма как да падне сняг през лятото, но дъждът е напълно възможно явление.

Съвети за ефектни сватбени снимки

Преди да изпаднете в ужас, че е решило да завали точно на вашия ден, е добре да знаете, че едни от най-романтичните сватбени снимки се получават именно в дъждовно време. Така че не мислете за сватбените суеверия и лошото време, а се възползвайте от момента.

Само си представете колко ефектни ще са снимки, на които сте вие самите и отражението, което ще се вижда в насъбралата се дъждовна вода. Необходим ви е само професионален фотограф, който наистина да си знае работа.

3. Снабдете се с голяма и красива рамка за картина с приблизителни размери от 60/80 см. и гледайте тя да не е тежка, защото ще трябва да я разнасяте сред гостите на сватбата си.

Ето каква е идеята: когато (вече в сватбения ресторант) минавате да поздравите и да кажете наздраве на всички поканени на сватбата, носете рамката със себе си и се снимайте - вие и младоженеца заедно с гостите ви, но зад рамката. Така ще имате за спомен от този паметен ден не само романтични, но и по-нестандартни и ефектни снимки от сватбата си.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати