Младоженците са спали с поне 2 от гостите на сватбата

Младоженци

Около 60 процента от младоженците са правили секс с поне двама от гостите на сватбата си. Това беше установено след анкета на британски сайт, цитирана от Дейли мейл.

Оказва се, че бъдещите съпрузи често канят на сватбеното си тържество бивши половинки и партньори, с които са имали афера преди сериозната връзка с човека, с когото ще сключват брак.

В същата ситуация са попаднали и британските престолонаследници принц Уилям и Кейт Мидълтън, на чиято сватба са присъствали 6 от техните бивши половинки.

Сватба

Една трета от младоженците споделят деликатната истина с половинката си, когато съставят списъка с гостите, но другата част предпочитат да премълчат.

12% от анкетираните в британския портал помолили бившите си половинки да не споменават нищо за отношенията им в миналото пред новия им партньор.

От проучването става ясно и че повечето младоженци не правят секс през първата брачна нощ. Една четвърт от допитаните споделили, че сексът е последното нещо, за което се сещат след сватбата, тъй като са прекалено изморени след церемонията.

Една пета от анкетираните младоженци признават, че има поне един от гостите на сватбата им, който харесват като повече от приятел.

Друго изследване показа, че една трета от младоженците изневеряват на половинката в нощта преди да сключат брак.

Изневяра

Ергенското и моминското парти са последната нощ на свобода преди да се сключи бракосъчетание и много хора приемат това като възможност да изневерят на партньора си.

92% от неверниците са заявили в анкетите, че никога не биха признали на законната си половинка за изневярата. 8% от тях обаче са били честни и са признали истината на половинката си след сватбата.

74% от анкетираните са заявили, че се притесняват съпругата или съпругът им да не разбере за аферата преди сватбеното тържество.

Като причина за изневярата по-голямата част от неверниците са посочили прекаляването с алкохола. 34% от допитаните обаче са поискали да се възползват от свободата, която им се дава за една нощ.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати