Първите признаци, че се отдалечавате с партньора

Раздяла
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
75.00 лв.
Виж ››

Британска компания определи 3-те най-често срещани признаци, които показват, че с половинката се отдалечавате един от друг и искрата между вас вече я няма.

От компанията казват, че една връзка може да се разпадне по различни причини, както и че ресурсите, с които се посрещат проблемите, за всяка двойка са различни.

Но въпреки това има 3 основни и доста често срещани признака, които сигнализират, че интимната ви връзка е в криза.

1. Нежелание за секс – ако с партньорът ви започнете да правите секс по-рядко от обикновено, това е ясен признак, че се отдалечавате един от друг.

Когато след тежък работен ден предпочитате съня пред интимните ласки, може да сте сигурни, че искрата между вас и вашата половинка е угаснала;

2. Пропуснатите целувки – елементарният жест на целувка за довиждане е ясен знак, че романтичната ви връзка се развива и двамата все още се обичате. Но ако пропускате да целувате партньора си, означава не държите на него, както преди. Една целувка отнема няколко секунди, а в същност означава много;

Отчуждение

3. Вечеря пред телевизора – колкото по-често с партньора вечеряте вкъщи, гледайки телевизия, толкова повече сте се отдалечили един от друг.

Нежеланието да излезете някъде и липсата на комуникация са сигурен знак, че искрата между вас я няма и е само въпрос на време да се разделите;

Според изследователите тези 3 признака са последвани от нежеланието да прегръщате партньора си. След това всеки един от двойката настоява за собствено пространство и лично време, докато накрая просто стоите в двата края на дивана и ровите в телефоните си, без да си говорите.

Други съществени признаци, които се срещат при някои от двойките и които сигнализират, че връзката ви се разпада, е когато избягвате публичните демонстрации на привързаност.

Когато започнете да се карате, без да има особена причина, също е ясен знак, че връзката ви се е изчерпала и е време да прекратите взаимоотношенията си.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати