Семейните италианки изневеряват с Джордж Клуни

Джордж Клуни

Джордж Клуни се оказва мъж-мечта за повечето семейни италианки – изследване показва, че повечето дами в Италия биха изневерили на половинките си с актьора. Анкетата е проведена от сайт за запознанства и в нея са се включили 3000 жени.

Клуни се оказва блян на повече от 24 на сто от дамите, които са участвали в проучването. Известният американски режисьор и актьор е семеен от сравнително малко време – той сключи брак със своята любима – Амал Аламудин, през месец септември миналата година. Амал, която е адвокат, и Клуни се врекоха един на друг във Венеция. 53-годишният Клуни винаги е бил харесван от жените по света.

На втора позиция според омъжените италианки застава друг много популярен и обичан американски актьор – Брад Пит. Той също е официално семеен от миналата година – сключи брак със своята дългогодишна половинка и мечта на много мъже Анджелина Джоли. Всъщност двамата актьори са двойка от осем години и имат шест деца, три от които са осиновени.

Едва миналата година обаче Брад Пит и Анджелина Джоли се решиха да узаконят своите отношения. Актьорите са сгодени от 2013 година. Церемонията е извършена във Франция, като на нея са присъствали само най-близките на семейството. Всяко от децата им е имало важна задача по време на сватбата, която се състоя в края на месец август през 2014 година.

Анджелина и Брад

Съвсем скоро идва и празникът Свети Валентин (14 февруари), който е едновременно и празнуван от българските двойки и често пъти отричан и критикуван. Седем дни преди празника започва Седмицата на брака – това е инициатива, която цели брачните двойки да отделят време да заздравят своите отношения.

Седмицата на брака се провежда не само у нас – общо 24 страни по света са приели тази инициатива, между които са САЩ, Италия, Австралия, Холандия, Румъния, Германия, Южна Африка и др. Тазгодишното мото на интересното начинание са малките жестове, които съпрузите могат да си правят един към друг и чрез които могат да засвидетелстват любовта и предаността си по-често.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати