Денят на сватбата определя брачния ви живот

1 от 7 Снимки

Понеделник


Изберете ли да подпишете на този ден, очаква ви доста емоционален брак, изпълнен с препятствия. През първите години партньорите ще се наслаждават на компанията си, а ако впоследствие си омръзнат, ще потърсят утеха другаде. Разбира се, подобно поведение няма как да не доведе и до скандали. Въпреки това бракът им най-вероятно ще оцелее.

Сватбата несъмнено е един от най-емоционалните моменти в общата история на една двойка. Този красив ритуал освен с много вълнение е свързан с трескава подготовка, включваща избор на сватбена рокля за булката и костюм за младоженеца.

Определено много важна и дори трудна стъпка е определянето на ден за сватбата, тъй като той е обвързан с най-различни поверия.

Така например се смята, че не няма да е на късмет за младоженците, ако бракосъчетанието се извърши във високосна година.

Според по-стари вярвания пък сватба е най-добре да се направи през есента. Вероятно това предание се е зародило в селата и е свързано с желанието на хората първо да приберат урожая и след това да се отдадат на веселие.

Разбира се, днес разбиранията на младите двойки са по-различни и подобни съображения не ги притесняват. Много от тях решават да се врекат във вярност на своята половинка най-вече през летните месеци, защото те са слънчеви, пъстри и подканват към забавления.

Независимо през кой сезон решат да се венчаят младоженците, трябва внимателно да подберат и точния ден на своето сватбено тържество, защото според някои вярвания денят на сватбата определя какъв ще е съвместният живот на двамата партньори. Вижте в галерията ни по-горе каква следа върху брака ви може да остави всеки един от дните на седмицата.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати