Само за смели булки! Прозрачен сватбен гащеризон измества роклята

сватбен гащеризон
Снимка: Instagram
сватбен гащеризон

Прозрачният сватбен гащеризон бавно и сигурно се затвърждава като една от най-новите тенденции в булчинската мода. Той е подходящ за всички нетрадиционни бъдещи съпруги.

Ако искате да сте различна, ярка и красива – белият гащеризон, разкриващ повечко плът, е перфектното решения за вас. Той ще ви накара да изпъкнете по един наистина различен и нетрадиционен начин.

Бялата сватбена рокля е една от най-дълбоко вкоренените традиции, както у нас, така и в почти целия свят. Макар в някои култури цветът ѝ да се мени, сватбената одежда за жената винаги е вид рокля. Моделите и стиловете се менят постоянно, но никога до този момент на мода в най-важния ден не е бил друг тип дреха.

В съвременния свят все по-голям брой булки избират да се отклонят от правилото. Дамите на 21-ви век искат да покажат индивидуалност и стил в този така важен за тях ден. Дизайнерите отговарят на желанието им с нови и все креативни идеи.

Многоцветни, светещи и черни сватбени рокли – като че ли вече нищо не може да ни учуди. Този гащеризон обаче успя. Една от най-новите тенденции в сватбеното облекло - булчинският гащеризон, подлуди мрежата. Очаква се куп булки да заложат на него през следващите сезони.

Булчинският гащеризон носи много предимства със себе си. Една булка би се чувствата значително по-удобно в подобен тоалет през целия сватбен ден. Освен това той определено ще зарадва всеки младоженец, както и мъжката част от гостите, защото е почти прозрачен.

Уникалният тоалет е дело на испанска дизайнерка. Една от популярните испански актриси Кристина Педроче го облече за новогодишно парти. Той блести на нея благодарение на пришитите точно 200 кристала.

Разгледайте снимките на булчинският гащеризон в нашата галерия и споделете – вие бихте ли го носили на вашия сватбен ден?

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати