Домашен любимец за зодия Водолей

домашен любимец за зодия Водолей

Представителите на зодия Водолей са много хуманни и винаги съчувстват на всеки човек или животно. Те са също така много сериозни и мъдри, обмисляйки всяка една ситуация преди да вземат своето окончателно решение.

Вкусът им към домашните любимци е доста екзотичен и не всеки би си взел подобни питомци, каквито те харесват. Въпреки това представителите на зодията Водолей са много отговорни, като биха се грижили отлично за всяко едно животно, което си вземат.

Домашен любимец за зодия Водолей - вижте най-добрият избор:

Хората от зодията Водолей доста често се заемат с различни нови проекти и задачи, като така могат понякога да отсъстват от дома. Именно затова е най-добре да избират тези животни, които не изискват много чести грижи и отглеждането им е относително по-лесно.

Може да ви се стори в началото, че представителите на зодията са доста студени, но това далеч не е така. Ако те обичат някого истински, тогава са готови да направят всичко за него, като това важи и за техните любимци. Те са много отговорни и последователни, а също така се отличават с аналитичния си ум. Идеалните животни за зодия Водолей са:

подходящи животни за зодия Водолей

- хамелеон;

- морско свинче;

- домашни мини прасета;

- игуана;

- екзотични рибки.

Именно те биха отглеждали с удоволствие дори мишки или плъхове, а далеч не всеки би се решил да има в дома си такива животни за домашен любимец.

Умните и приказливи папагали са другият отличен вариант за питомец на хората от зодията Водолей. Те са едновременно много красиви, но и доста забавни за отглеждане.

Хамелеонът е другото животното, което далеч не всеки би си взел за домашен любимец. Това обаче не важи за хората от този зодиакален знак. Те са достатъчно странни, за да се харесат на Водолеите и именно това ги привлича.

Като цяло хората от тази зодия доста трудно се решават да си вземат домашен любимец, тъй като те много често са доста заети и банално не им остава време, за да се грижат за някого.

Поемат ли обаче отговорността за някое живо същество, то бъдете сигурни, че те ще бъдат отговорни на 101% и ще се грижат повече от отлично за своите малко по-екзотични животинки.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати