Домашни Любимци

Домашни Любимци

Домашни любимци, секция с практични съвети за вашия домашен любимец. Отглеждане, хранене и дресура на домашни любимци.
Как да си направим станция за измиване на кучетаКак да си направим станция за измиване на кучетаМного собственици на кучета искат да спестят пари от фризьор, като си направят вътрешна или външна станция за миене. Как да си направим станция за измиване на кучета?
Как и колко често да сресваме кучето?Как и колко често да сресваме кучето?Как и колко често да сресваме кучето? Не е лесно да се грижите за козината на вашия любимец, но сресването на козината на кучето е задължителна процедура. Как да сресваме козината на кучето?
Задължителна козметика за добра хигиена на коткитеЗадължителна козметика за добра хигиена на коткитеЧистотата е гаранция за здравето на вашата котка. Каква е задължителната козметика за добра хигиена на котките. Не подценявайте продуктите от котешката козметика.
Най-игривите домашни любимциНай-игривите домашни любимциИгривите домашни любимци носят със себе си не само щастие и любов, а и много други бонуси – доказано е, че животните у дома подобряват психическото ни състояние. Вижте кои са най-игривите домашни любимци!
Опасности за кучето, дебнещи в двора и дома виОпасности за кучето, дебнещи в двора и дома виНе всички стопани знаят какви опасности дебнат кучето у дома. Как да обезопасите дома си за кучето? Кои са опасните предмети и храни за кучето в дома и градината.
Най-важни грижи при отглеждане на заек Холандско джуджеНай-важни грижи при отглеждане на заек Холандско джудже
20 Април
Аника Войт
Зайците от породата Холандско джудже не могат да останат незабелязани, те са изключително очарователни. Какви грижи изисква заек Холандско джудже? Как да отглеждаме заек Холандско джудже?
Няколко важни правила за храненето на кучеНяколко важни правила за храненето на кучеКогато имате куче, трябва да запомните няколко важни правила за храненето му. Ето важни съвети за храненето на куче!
Защо да изберем куче от смесена породаЗащо да изберем куче от смесена порода
10 Април
Меглена
Кучето от смесена порода имат много повече предимства, отколкото недостатъци. Защо да изберем куче от смесена порода?
Каква порода куче да избера?Каква порода куче да избера?
09 Април
Аника Войт
В света има толкова различни породи кучета. Какво куче да си взема? Каква порода куче да избера? Вижте какво трябва да знаете при избора на домашен любимец.
Как котките лекуват хоратаКак котките лекуват хората
06 Април
4
Жана Г.
Как котките лекуват? Котките не само радват стопаните си с присъствието си, но и напълно реално подобряват здравето им. Котките лекуват артрит, артрози, главоболие, менструални болки, депресия и др.