Всяка зодия си има любима спалня

Спалня

Както всяка зодия си има лично свои човешки качества, така има и любим тип спалня. Научете кой астрален знак какъв е в най-интимната стая от дома.

Овен: Ярките цветови и изчистени линии властват над представителите на тази зодия. Те си падат по-простичкото. Такива екстри като финтифлюшки, волани и тежки драперии отсъстват от спалните им. В тях греят слънчеви цветове - оранжево или жълто. Овните предпочитат в интериора на спалнята им да преобладават дървените предмети и мебели.

Телец: Родените под знака на Телеца много често обитават спални, подобни на ботанически градини, с много саксии с цветя. Сред зеленина си осигуряват нужното спокойствие, уют, топлина и комфорт. Сините, розовите и зелените нюанси им влияят най-добре.

Близнаци: Те са в крак с модата. Спалнята им е обзаведена в стил хай тек. Спалнята на телеца бъка от уреди. Тъпкана е от всичко по много - уредби, телевизори, DVD-та, лаптопи.

Рак: Спалнята е храмът на спокойствието за хората от зодия Рак. Тази стая от дома им е поле за фантазии и мечти. Още по-щастливи и доволни ще са, ако спалнята е обзаведена в бяло или кремаво.

Лъв: Лъвът е царят на животните. Представителите му си падат по разкоша, лукса и е бохем. Спалнята им е обзаведена с дизайнерски мебели, великолепни и уникални. Няма да спестят средства, а ще обзаведат спалнята си в нечуван разкош.

Дева: Девите са маниячки на тема ред и чистота. Натруфените мебели не са им по вкуса. Даже не ги и забелязват. Няма да им направи впечатление дори, ако ги заставят да спят в спалня с чамови мебели.

Хубава спалня

Везни: Ако през живота си не сте стъпвали в будоар, посетете спалнята на приятел от тази зодия. Стаята за спане и сънуване и супер претрупана с дантелени завеси, пискюли, дантели и подобни глезотии. Розово и люляково са най-често срещаните в спалнята им цветове.

Скорпион: Неговата спалня изобилства от тъмни и черни цветове. Той ги счита за възбуждащи, защото Скорпионът по начало е сексуална натура.

Стрелец: Хората от тази зодия си падат не по големите, а по огромните неща. Ще се чувства като в затвор в малка спалня, затова неговата е мегапросторна.

Козирог: Ако в една спалня присъстват много гардероби и шкафове, бъдете сигурни, че нейният представител е Козирог. Мебелите му са от дъб или махагон.

Водолей: Водолеят не си пада по стандартните мебели и обзаведане за спални. Интериорът му в тази стая е уникален и дазайнерски. Въобще всичко в нея не е в приетите стандарти - аксесоарите, осветителните тела също присъстват в своите причудливи разновидности.

Риби: Ако се чудите защо някои от близките ви прекарват повече време в спане, знайте, че това е присъщо за зодията им Риби. Те са най-големите сънливци. А и ако спалнята им е огромна, щастието им е също толкова огромно.

Виж повече

Рейтинг

5 9
4 7
3 14
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати