Защо Стрелецът е най-щурата зодия

Жените от зодия Стрелец са щури

Стрелците са най-щурата зодия и ако познавате такъв човек, вероятно вече го знаете. А ако не вярвате, вижте в следващите редове защо ви трябва приятел от зодия Стрелец:

1. Със Стрелец никога няма да ви е скучно. Той винаги има поне 10 идеи как да прекара свободното си време, което всъщност рядко му остава.

2. Стрелецът ще ви подкрепи във всяка лудост. За него дори най-шантавата идея е повод да си прекара интересно и да се впусне в поредното приключение.

3. Ако искате да опознаете света, изберете си Стрелец за водач. Той е пътува непрекъснато е най-добрият екскурзовод, който можете да имате.

4. Стрелците са с невероятно чувството за хумор. Дори в най-тежките моменти ще намерят с какво да ви разсмеят.

5. Ако си мислите, че Близнаците са непредсказуеми, то почакайте да видите какво може да ви сервира един Стрелец, Всъщност никога не можете да предположите какво се върви в главата на този щурчо. Но едно е сигурно – всяко негово хрумване е достойно за начало на приключенски роман.

Стрелците обичат да пътуват

6. Стрелците са търсачи на нови усещания. Те са пристрастени към търсенето на нови емоции и изследователят в тях е готов да опита от всичко. Затова винаги търсят тръпката навсякъде около себе си. И в хобито, и в работата, и в любовта. В секса Стрелците са ненадминати, а експериментите са им запазена марка под завивките. Ако сте във връзка със Стрелец, никога няма да ви е скучно.

7. Но знайте, че за да спечелите този зодиакален знак, трябва много да се потрудите, защото Стрелците ценят свободата си и са готови да се разделят с нея само ако срещнат наистина много специален човек. Случи ли се това обаче, нямат против да споделят живота си с тази персона. И типично в техен стил са готови да сключат брак много скоро след запознанството си!

8. Стрелците са невероятни партньори и приятели, но и също толкова добри родители. За разлика от останалите зодиакални знаци, които в опит да предпазят децата си, по-скоро ги обсебват, при Стрелците не е така. Те искат да покажат повече от света на своите наследници, но и да им дадат пълна свобода. Защото знаят, че така се изграждат борбените и самостоятелни личности. Това е сред най-ценните черти на зодия Стрелец.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати