Зодиите, които държат да останат приятели с бившите си

приятели

Раздялата на двама души, между които е горял огънят на любовта, е изключително деликатен и болезнен момент. Всеки от тях търси свой собствен начин да премине през този неприятен етап и да продължи напред - някои хора се отдават на работа, други се затварят в себе си, потапяйки се в мъката си, а трети търсят нова тръпка.

В повечето случаи двамата бивши партньори си стават антипатични и дори не искат да чуят един за друг. Има обаче четири зодии, за които е неприсъщо да таят лоши чувства към хората, с които са имали любовна връзка и предпочитат да запазят добри приятелски отношения с тях.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци добре знаят как да се приспособят към всяка ситуация, дори тя да е трудна и да е истинско изпитание за тях. Те са позитивни и добронамерени личности. С уникалното чувство за хумор, което притежават, успяват да се справят с всяка неловка ситуация. Те с радост дават шанс на приятелството с техния доскорошен партньор, надявайки се то да се запази във времето.

Везни

Типично за представителите на зодия Везни е, че търсят баланса във всеки аспект на живота. За тях постигането на равновесие и хармония има есенциално значение. След като настъпи краят на една любовна връзка, Везните съумяват да изтрият неприятните спомени и да се освободят от негативните чувства. Те се връщат единствено към положителните моменти и емоции, преживени с бившата им половинка, което им помага да продължат напред в търсене на щастието.

приятелски отношения

Стрелец

Стрелците са позитивни натури, настроени оптимистично за бъдещето и за това, което им предстои. В трудни моменти, бързо се справят с мъката и не губят време в страдание и излишни драми. С лекота се разделят с миналото и не задържат неприятни чувства, за да могат да продължат на чисто и да живеят пълноценно. Без притеснение биха поканили бившия си партньор на приятелска среща, за да се убедят, че са в добри отношения.

Водолей

Водолеите са от този тип хора, които не позволяват на когото и да е да бъде част от обкръжението им. Същото се отнася и за любовния им живот - те внимателно подбират тези, които допускат в сърцето си.

Затова, дори след края на любовните взаимоотношения, за Водолея е типично да пожелае приятелство с бившия си партньор. Не би позволил на раздялата да го лиши от добрата компания на някого, с когото има общи интереси и води вълнуващи разговори.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати