Признаци, че той няма сериозни намерения към теб

Признаци, че той няма сериозни намерения към теб

Когато започвате да опознавате някого, може да изпитвате затруднения да определите какви са намеренията му спрямо вас. Дали искат сериозна връзка или просто свалка? Как да определите какви са намеренията му само след няколко часа заедно?

Тази статия ще ви бъде полезна в тази насока, защото ще разкрием признаците, че той има сериозни намерения към вас и вашите взаимоотношения.

Той е повърхностен чаровник

Когато мъжът иска от вас само едно, той по всякакъв начин ще се опита да насочи вниманието ви върху желанията си. Той обича да очарова жени, точно като теб, за да ги заведе в леглото си. Той не търси сериозна връзка, а иска само забавление.

Мъжът, който има лоши намерения, е много повърхностен. Той е супер суетен и държи много на външния си вид. Той се облича добре, изглежда като излязъл от съня ви. Но сърцевината му е гнила. Ще ви казва всичко, което искате да чуете, няма да положи усилие да ви опознае.

Няма приятели

От това, което виждате по-горе, сигурно си мислите, че тозитип мъже трябва да бъдат избягвани, нали? Е, оказва се, че много хора вече са разбрали това и са го изоставили. Нормално е да имаш само един или двама най-близки приятели, но този тип няма никой. И си има причина. Злите хора и тези с токсичните намерения не виждат смисъл да са около хора, от които нямат изгода. Личният успех е единственото, от което той се нуждае.

Не обича конкретиката

Признаци, че той няма сериозни намерения към теб

Една от най-ясните индикации, че този човек има лоши намерения или по-скоро няма сериозни намерения спрямо вас, е, че обича неопределените неща. Той твърди, че не обича да му бъдат поставяни етикети. Твърди, че всичко си е супер, както си е, затова няма нужда да го наричаш „гадже“.

Но вие имате право да знаете накъде отива тази връзка. Поддържането на неопределеност е начинът, по който този човек ви държи настрана, но достатъчно близо, че да сте му винаги под ръка. Стига да ви дава достатъчно, че да продължавате да се връщате, той ще може да си прави кефа с вас. Него това го устройва и не се интересува дали ще бъдете наранени или не.

Непрекъснато иска да е в център на вниманието

Никога не е добър знак, когато мъжът стане прекалено лигав, особено ако тъкмо сте се запознали. Той ще настоява да съсредоточите цялото си внимание към него. Ако мъжът иска непрекъснато да знае къде сте, с кого сте и кога ще се върнете, пише ви непрекъснато, влезе в някаква манипулативна роля, момиче - бягай бързо.

Друг знак, че няма сериозни намерения към вас е, че говори само за себе си.

Заядлив е

Той просто не може да се примири. С нищо! Дъвче едно и също дребно нещо, винаги обвинява вас. Скандалите с този вид човек ще бъдат ежедневни, защото той просто ще си търси причина да се заяжда. Във всеки спор ще се връщате към едни и същи дребнави истории. И ако смятате, че това е лошо, представете си какво ще се случи, ако се скарате за нещо сериозно. Тази негова заядливост е доказателство за лошите му намерения. Замислете се, струва ли си този непрекъснат негативизъм?

Оказва ви натиск

Признаци, че той няма сериозни намерения към теб

Мъжът, който има всички намерения, ще прави всичко необходимо, за да ви манипулира. Той ще ви използва, за да постигне собствените си цели. Оказването на непрекъснат натиск, е игра, за да ви подтикне бавно в посоката, в която той иска. Дори и да отричате, в каквото и да ви обвиняват, докато не се предадете. Имайте предвид, че този тип мъже ще използват всяка възможност, за да ви манипулират и да ви оказват натиск, така че да постигне своите цели. Тази токсична среда е предвестник на лоша връзка с човек, чийто намерения спрямо вас не са сериозни.

Езикът на тялото му

Един от най-добрите начини да осъзнаете, че мъжът има лоши намерения спрямо вас, е да се вгледате в езика на тялото му. Ако поведението му ви се струва странно, вероятно има защо. От такива хора трябва да бягате далеч. Нередовни и резки движения на крайните, изпотяване, неспособност да си намери място, прикриване на устата и носа, когато говори или отклонява погледа си от вашия, са все индикатори, че нещо не е наред.

Това, разбира се, не е задължително – човекът може да страда от някакво заболяване. Но, ако е напълно здрав, имайте едно на ум. Мъжете с лоши намерения знаят точно какво правят и как бихте реагирали, ако разберете какво става. Често се опитват да изглеждат нормални, но внимателно следете движенията му.

Пренебрегва те

Признаци, че той няма сериозни намерения към теб

Пренебрежителното отношение не е само знак, че този човек има лоши намерения. Това направо си е червена светлина, че той е боклук. Пренебрегването, по дефиниция, е акт на емоционално манипулиране. Този мъж лукаво ще ви обижда и ще се опита да го изкара шега. Въпреки че очевидно не ви е смешно. Тогава може да сте сигурни, че намеренията му не са сериозни.

Мъжът със сериозни намерения никога не би обидил жена, защото му пука за думите, които изрича и за ефекта, който те предизвикват. Ако мъжът обаче търси само начини да ви вкара в леглото, независимо от цената, той ще разчита на тази злобна тактика. Само се шегувам е фразата, която трябва да ви действа като предупредителен сигнал.

Лъже

Казването на няколко „бели лъжи“ от време на време, за да предпазиш половинката си, е нормално. Такава лъжа, например, е да кажете на приятел, че закъснявате, защото трафикът е ужасен. Мъжете, които имат лоши намерения обаче, ще лъжат непрекъснато. Дори когато не се налага. Те лъжат, за да се грижат за собствените си интереси. Такива патологични лъжци искат единствено да постигнат целите си. Имайте предвид, че с времето малките и безобидни лъжи ще прераснат в нещо повече.

Крие ви

Признаци, че той няма сериозни намерения към теб

Когато мъж се запознае с жена, която уважава и хареса, той няма да има проблем да я покаже. Той дори ще се гордее, че я има. Но ако мъжът, с когото излизате, ви вика само в 2 часа през нощта у тях и после ви кара да си тръгнете, определено не е за вас. Той няма намерение да ви уважава, да ви показва или да ви обича. Затова не си губете времето с такъв човек. Той вероятно ви смята за една от многото и следователно не иска да се задържате дълго.

Не знаете нищо за него

Когато мъжът има само и единствено лоши намерения спрямо вас – да ви нарани, да ви използва или каквото и да е – той вероятно няма да ви сподели нищо за себе си. Като добър манипулатор той ще ви дава на час по лъжичка, за да ви замаже очите. Но няма да сподели с вас нищо важно. Буквално ще си играе с вас. Да не познавате човека, с когото сте, е страшно. Очаквайте, че настроенията му ще се променят толкова рязко, че ще се смаете. Лъжците и манипулаторите знаят какво да ви кажат, за да задоволят собствените си нужди.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати