ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Защо мъжете изчезват

Защо мъжете изчезват

Защо мъжете изчезват

В живота често се случва на някои дами да се озоват в следната ситуация: Излизат с мъж на среща, прекарват си добре, че дори се виждат и още няколко пъти. Видимо нещата между тях се развиват хармонично и един ден той просто изчезват.

Без предизвестие, без каквото и да е обяснение. Не отговаря на съобщения или дори ви блокира по всичко комуникационни канали. Вече няма как този човек да бъде открит. Или просто ви заявява в прав текст, че вече не иска да е с вас.

Но защо мъжете изчезват? Защо така изведнъж, ако всичко е вървяло добре в началото?

Ето ги и най-честите причини за това мъжко поведение според психолозите.

Той не иска да е с вас

Ако един мъж иска да е с дадена жена, той ще намери начин. Останалото са глупави оправдания. Така че не се хващайте на обяснение от сорта, че изчезва, защото сега той е много зает или пък са го наранявали и го е страх. Никой не бяга от хубавото. Колкото и натоварена да му е програмата, винаги ще намери 5 минути за вас. Колкото и да е страдал преди, новата и истинска любов винаги лекува.

Изплашил се е

Флирт

Мъжете имат склонността да се плашат от сериозните разговори за бъдещето. Особено ако се познавате отскоро. В случай че сте започнали да му говорите за брак и деца още в първите срещи, е напълно вероятно той да е преценил, че не е вашият човек.

Досадили сте му

Показали сте прекален интерес към него, придружен от непрекъснати съобщения и чести обаждания по телефона. В крайна сметка той е почувствал, че го задушавате и е превключил на режим за спасение.

Той не търси нищо сериозно

Човекът е търсил лесен секс, нещо за една вечер. Но е разбрал, че вие се стремите към друго. И след като е станало ясно, че искате различни неща, е предпочел да не ви притеснява повече. В крайна сметка мъжът е изчезнал.

Бившата му е звъннала

Разбито сърце

Има много такива мъже, които все още таят чувства към бивша. И ако случайно тя се сети за тях и ги потърси, те забравят за целия свят и отново са готови да ѝ отдадат цялото си внимание.

Занимава се с няколко жени едновременно

Мъжът, който върти по няколко жени, няма как винаги да е на разположение на всяка от тях. Нормално е да изчезва понякога. Обикновено ще го познаете по това, че изчезванията и появяванията са периодични.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати