Какви грешки допускат мъжете, когато ухажват жените

мъжки грешки при флирт

Няма точни правила за общуването с хора. И колкото и да не ви се иска да чуете това – няма точни правила при ухажването на жени. Всяка дама е различна и различните подходи могат да са повече или по-малко ефективни за нея.

За щастие, обаче, има няколко основни неща, които със сигурност не трябва да правите при ухажването на една жена. Това са грешките при ухажването, които ви пречат да намерите своята половинка.

Запознанство

Използвате ли един и същ модел за заговарянето на дами? Време е да спрете. Една от най-големите грешки, които мъжете допускат спрямо жените е да мислят, че те са еднакви. Наистина, много мъже започват контакт с жена, с която току-що са се запознали, очаквайки, че тя ще е точно, като бившата им, например. Истаната е, че това изобщо не е така.

Ако на някои жени им харесва, когато ги приближите в бара и им прошепнете на ухо „така красива жена не трябва да бъде сама на такова място”, на други може изобщо да не им хареса. За тях може това да е нарушаване на личното пространство.

Липса на самочувствие

мъж с грешки във флиртуването

Страхът от отхвърляне е един от главните фактори при мъжете, спирайки ги да заговарят жените. А когато ги заговорят, те са неуверени и без самочувствие. Голяма част от жените не харесват когато мъжът няма самочувствие. Това е напълно нормално. Научно доказано е, че хората със самочувствие изглеждат по-привлекателни в очите на другите, от колкото тези без.

Твърде голямото самочувствие

Ако това ви звучи противоречиво с предишното твърдение, грешите. Балансът е много важен и когато се прекали с нещо позитивно, то може да стане негативно. Затова и самочувствието трябва да се с мярка. Ако се държите сякаш светът ви принадлежи, шансовете са по-скоро да предизвикате смях или отвращение у дамите, отколкото възхищение.

Агресивно флиртуване

Ако сте твърде настъпателни и започвате да флиртувате от първата среща, има голям шанс да изплашите обекта на интересите си. Някои жени харесват настъпателността и флиртуването, но най-често те не търсят сериозни връзки.

Затова, ако търсите сериозна връзка, положете усилия да завържете обичаен разговор първоначално, а след това да насочите отношенията към флирт или романтиката. Но също така не трябва да изглежда сякаш имате само приятелски намерения, защото така жените започватда ви приемат само като приятели.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати