ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Термографията издава сексуалните ни мераци

Термографията издава сексуалните ни мераци

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k182465
Сексуални желания

Ако искате да разберете колко страстен любовник е вашият партньор и до каква върхова точка на сексуална възбуда е способен да достигне, това вече може да стане съвсем лесно благодарение на модерната медицинска техника. Оказва се, че термографията е най-добрият и ефикасен метод за проследяване на сексуалните апетити на мъжете и жените.

По своята същност термографията или инфрачервената термография е метод за визуализация на даден обект чрез инфрачервените лъчи, които той излъчва, с помощта на специализирани прибори. Термографията позволява визуализацията на обекти при условия на пълна липса на светлина.

Гинеколог

Този метод тепърва набира популярност сред сред възможностите за опознаване на собствената сексуалност и тази на нашите партньори. Огромно предимство е, че при самия преглед не се изисква и мъжът и жената да присъстват.

Специалисти от Университета в Монреал МакГил в Канада, сред които признати сексолози, уролози и гинеколози, чрез термография може да се даде най-точна диагноза за „интимния статут” на хората.

Принципът на изследването по този метод отчита телесната температура при сексуална възбуда, а канадските учени и лекари доказаха, че тя е почти еднаква между двата пола в състояние на възбуда.

Секс

Един от най-известните сексолози и професор по психология Тули Куконен заяви, че при използването на термографията разбрахме, че сексуалната възбуда при жените напълно съответства с физиологичното състояние на гениталиите.

Водещият секстерапевт смята, че термографията и измерването на температурата на гениталиите е бъдещето на определянето на сексуалното състояние на човек. Според друг специалист - Доктор Ирвин Голдщайн, методът на термографията е "обрат в науката, която изследва цялостното здравословно състояние на жената".

Мнозина други специалисти го допълват, като също са на мнение, че термографията би могла да бъде верен приятел на жената и нейния организъм. Измерването на телесната температура по този начин би могло да помогне за първи път в медицината да се разбере дали смущенията в кръвообръщението води до сексуални аномалии при дамите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати