ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да скъсам с жена Скорпион?

Как да скъсам с жена Скорпион?

раздяла с жена скорпион

Когато сте във връзка с жена Скорпион, трябва да давате всичко от себе си, защото тя може да превърне любовта в нещо наистина специално. Опитът показва обаче, че същата тази връзка може да стане доста разрушителна - ситуация, в която раздялата би била още по-трудна.

Жената Скорпион смята, че края на нещо трябва да носи със себе си ново начало, така че тя ще се опита да избегне раздялата си с вас преди да премине през всичките 5 етапа на скръбта, като дори е възможно да се задържи в един от тези етапи за няколко години.

Първите няколко месеца или години, които е с вас, тя ще даде най-доброто от себе си в опит да ви промени, и ще се ядоса, ако не може, което ще продължи няколко седмици, и в крайна сметка ще започне да ви обижда като за световно. След това най-вероятно ще изпадне в депресия за известно време и в крайна сметка просто ще приеме, че не ви е писано заедно.

Всичко това е много уморително, разбира се, така че едва ли ще дочакате тя да реши, че е време да поемете по различни пътища.

Едно нещо е сигурно - не се препоръчва да изневерявате на жената Скорпион и да я уведомите за това, за да я накарате да скъса с вас, защото тя ще си отмъсти по най-безмилостния начин. Сещайте се за спукани гуми, дрехи нарязани ни парчета, унизителни коментари и компромати пуснати по социалните медии и какво ли още не.

Жените от този знак обичат да имат колекция от бивши любовници, така че когато се разделят в добри отношения с мъж, често остават приятели за цял живот с този човек - не защото толкова искат нов приятел, а по-скоро защото са ужасени, че тайните им могат да бъдат разкрити. Така че ако имате възможността, опитайте се да прекратите връзката си с жена Скорпион по тих и цивилизован начин.

раздяла

Това може да ви се получи ако й обясните точно защо връзката вече не работи. Когато жената Скорпион бива наранена, тя ще иска да знае какво се е объркало точно и дори да й бъде дадено доказателство за допуснатите грешки. Разбира се, не е препоръчително да й извадите лист с факти и цифри, а по-скоро наблегнете на чувствата и ситуациите, в които сте се чувствали наранени или предадени и любовта е липсвала.

Освен това е препоръчително да й кажете точно как и кога сте започнали да се чувствате отдлачен от нея, как нямате същите ценности и принципи в живота и за промяната, която се е случила с любовта ви към нея. Трябва да направи това без да сочите пръсти, защото подобно отношение би предизвикало само напрежение. Особено лоша идея е да се опитате да се разделите с нея на публично място или сред познати.

Когато скъсате с жена Скорпион, тя ще се опита да ви накара да се чувствате виновен за всички лоши неща, които са се случили помежду ви, включително раздялата. Тя е много манипулативна и може да обърне всяка ситуация в своя полза.

Тя е професионалист, когато става въпрос да се прави на жертва, така че очаквайте да изкриви всяка история и ще обвини вас. С други думи, тя ще се изкара малко ангелче, което в крайна сметка е било предадено от човека, когото е обичало най-много. Ако сте решили да приключите нещата все пак, бъдете подготвени и знайте, че това отношение е с цел да ви накара да се чувствате възможно най-виновен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати