Как да скъсам с мъж Овен?

Как да скъсам с мъж Овен

Мъжете Овен обичат да са първи във всичко. Така че дори когато става дума за раздяла, те не могат да го понесат, ако те не са тези, които са решили да сложат края на връзката ви. Когато им съобщите, че искате да те се разделите, това може да доведе до кавга, която е много вероятно да е последвана от страстен секс.

След това всеки път, когато повдигнете темата за раздялата с мъж Овен, той би изтълкувал това като прелюдия към секс. Така че трябва да бъдете непоколебими, когато заявявате, че искате да скъсате с мъж Овен.

Можете да сте сигурни, че нещата няма да е положително, но не защото той е емоционален. В интерес на истината, мъжът Овен е доста логичен и студен, без значение дали е раздразнен или ядосан.

Ако е много влюбен във вас, той ще се почувства дълбоко предаден, че не искате да бъдете с него, след което ще ви накара да се почувствате виновна за цялата ситуация.

Не само това, ами ще се държи така, сякаш изобщо не го интересува края връзката ви и дори може да ви попита дали имате нужда от помощ да си съберете багажа.

Би било по-лесно да скъсате с мъж Овен, ако не живеете заедно, тъй като така ще можете да избегнете по-неловките моменти.

Имайте предвид, че няма да имате възможност да продължите напред с живота си, докато не чуете какво има да ви каже мъжът Овен. Колкото и да ви е обичал, определено ще видите колко груб може да бъде той, когато трябва да се изправи пред идеята за раздяла.

След като си излее душата, той просто ще се отдръпне и тихичко ще си страда за известно време и не е изключено много от приятелите му ще му помогнат да удави мъката си в алкохол.

Скандал с мъж Овен

Има и два много ефективни начина да го накарате да къса с вас. От една страна, можете да опитате да му противоречите постоянно, защото той просто обича да бъде прав и да се държи като важна клечка. Ако се чудите как да скъсате с мъж Овен, това е добра тактика.

Освен това Овенът мрази да му казват какво да прави, така че ако критикувате постъпките му през целия ден или се държите сякаш вие го командвате наистина да го отблъснете завинаги. Всичко това обаче не бива да прилича на закачка и да трае само няколко минути.

Той трябва постоянно да се дразни от това ви поведение и в крайна сметка да иска да се разделите повече от всичко друго на света. В действителност, възможно е когато нещата вървят по този начин, той просто да избяга без да погледне назад.

Ако успеете да направите всичко това на мъж Овен, ще можете да се върнете към стария си живот и да живеете на спокойствие, без той да ви притеснява.

От друга страна, ако не успявате да го командвате, можете да се опитате да бъдете възможно най-скучна, тъй като той обича неща, които го вълнуват и след като вие не му предлагате това, той може да реши да потърси друга, която да покрива критериите му.

Освен това, тъй като той е много сексуална зодия, би било добра идея да го лишавате от него и той несъмнено ще стигне до заключението, че има нужда от друга жена в живота си.

Овенът обича да е в центъра на вниманието, което означава, че ако го игнорирате или омаловажавате съвсем скоро ще останете в миналото му. Също мъжът Овен не би издържал да го унижават публично, така че ако вие се осмелите да го направите, рано или късно ще бъдете изоставена.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати