ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Кои зодии ги очаква любовна раздяла това лято?

Кои зодии ги очаква любовна раздяла това лято?

Кои зодии ги очаква любовна раздяла това лято

Всички знаем, че раздялата е нещо драматично и трудно и независимо, че може да е наложителна в определени ситуации, тя със сигурност оставя своите белези. Това лято ще е особено интензивно за някои зодиакални знаци.

Не трябва обаче да забравяме, че именно драматичните промени парадоксално водят след себе си отварянето на нови врати, получаване на нови възможности за щастие и просперитет.

Затова, ако се окажете един от тези знаци, мислете за раздялата като за врата, която се затваря, за да се отвори друга. Така че не изпадайте в депресия или самосъжаление, а посветете времето на промените на това да останете насаме със себе си и да видите наистина от какъв човек до себе си имате нужда.

Ето защо през лятото животът ви ще бъде пълен с катаклизми и имате всички шансове да преминете през раздяла, но и да получите щастие.

Така повечето зодиакални знаци ще имат възможността да започнат нови интимни отношения с хора, с които ще останат дълго време във връзка, но също така има риск да бъдат изоставени от любимия човек. Ето кои зодии да очакват раздяла това лято!

Лъв

Има няколко възможни сценария, по които могат да се развият любовните дела на Лъвовете. Тъй като отношенията с любимия му се развиват доста добре, това лято Лъвът отново ще се влюби в половинката си. Времето, което прекарва с партньора си, ще го накара да се влюби повече от всякога и той ще вземе важно решение за бъдещето.

Но е възможно и друго развитие - Лъвът да не се влюби, а напротив - да охладнее във връзката си и в този случай ще има възможност да завърже много нови приятелства.

Кои зодии ги очаква любовна раздяла това лято?

За съжаление обаче, това лято Лъвовете могат да очакват и разочарование от страна на най-близките си - някой, на когото много държи, ще му обърне гръб и това със сигурност ще остави белег в сърцето му. Така че - пазете се, бъдете внимателни и не се отчайвате - колкото по-социални сте, толкова по-леко ще преминете през този период на летни раздели за зодиите.

Дева

Това лято никой няма да привлече Девата и животът ѝ ще продължи както обикновено. Това ще накара представителите на този зодиакален знак особено осезателно да преживяват чувството на самота. За съжаление е възможно лошите новини да започнат да се появяват от самото начало на летния сезон и това да е именно по отношение на настояща връзка.

Ако партньорът е Скорпион, тогава той извърши нещо нелоялно, а Девата ще трябва загуби много. Това ще я разбалансира балансира и ще ѝ отнеме много време, за да преодолее това предателство. Но не забравяйте уговорките, които направихме в началото - възможно е това да е само повод на хоризонта да се появи нова романтична възможност.

Везни

Ако имате впечатление, че палавият Купидон умишлено ви заобикаля, знайте, още от самото начало той има ясна цел. Дори да преживеете раздяла с някой, който дълго време е бил специален в живота ви, звездите ще ви помогнат през лятото и ще ви дадат любовта, от която се нуждаете.

Тези специални взаимоотношения могат да започнат със среща с представител на знака на Близнаци, Дева или Скорпион. Няма съмнение, че те ще запалят искри в душата ви, а вие ще сте влюбени още от първата среща.

Кои зодии ги очаква любовна раздяла това лято?

Що се отнася до предателството, лятото ви ще бъде доста тихо. Няма да имате неприятни ситуации нито на лично ниво, нито във връзки с приятели.

Скорпион

Това лято човек - представител на зодия Стрелец може да плени Скорпиона и да го издигне до върха на щастието.

Скорпионът ще изживее специални моменти с този човек, но ще го напусне, когато възникнат определени отговорности, той ще предпочете да се наслаждава на свободата. Следователно не си струва първоначално да се изграждат големи и мащабни планове по отношение на една подобна връзка. Въпреки това - не е нужно да сте пленник на депресията, важното е да си позволите да бъдете искрени със самите себе си.

При тези зодии се очакват любовни раздели лятото. Но помнете - животът винаги е непредсказуем и изненади дебнат на всеки ъгъл!

Вижте какво още предвещава астрологията и кои зодии ще имат щастливо лято!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати