ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Десет характерни черти на типичните Близнаци

Десет характерни черти на типичните Близнаци

Характер на зодия Близнаци

Казват, че в Близнаците живеят минимум двама души. И имат право – те са с такава богата душевност, че все едно в тях са събрани няколко индивидуалности наведнъж. Но да видим какви още характерни черти на зодия Близнаци.

1. Сменят мнението си много често

Такава променливост на мненията и настроенията не съществува у нито една друга зодия. Близнаците сега искат едно, след пет минути съвсем друго, а след още пет – не искат нищо. Сутринта са щастливи, на обяд – мрачни, следобед – плачливи, а вечерта – романтично настроени. Те са просто като хамелеони, които сменят не цветове, а чувства, емоции и желания.

2. Непостоянство в интимните връзки

За съжаление, Близнаците са непостоянни и в интимните си взаимоотношения. Те често сменят партньора, като не страдат особено за разпадналата се връзка. Падат си много повече по повърхностните отношения, отколкото по дълбоките взаимодействия. Може да останат верни само във връзка, която задоволява потребността им от забавления, взаимни интереси и разнообразие.

3. Изключителна харизма

Близнаците се отличават с неустоим чар и обаятелност. Винаги имат купища обожатели около себе си и това ги радва. Омайват околните с красота, излъчване и интелект. Затова често се отдават на флиртове – просто ей така, за забавление.

4. Говорят без да спират

Връзка със зодия Близнаци

Наистина – Близнаците могат да говорят неспирно с часове. По всякакви теми с невероятна компетентност. Изключителни оратори са и завладяват публиката моментално. Обичат да са на сцена и да ги слушат. Освен това са забавни и често са център на компанията. Самите те обаче невинаги са добри слушатели.

5. Умни и талантливи

Природата е дарила представителите на зодията с ум и съобразителност, които им помагат да се справят във всички ситуации – дори без да се напрягат особено. Те са ученолюбиви, обичат да се развиват и да откриват нови неща. Освен това типично за Близнаците е, че са много креативни и притежават един или дори няколко таланта – пеене, свирене, рисуване, театър, кино...

6. Мразят да им е скучно

Не обичат скуката нито в живота, нито в любовта. Ако на един Близнак му доскучае, много вероятно е той скоро да изчезне от мястото, което го е отегчило. И да намери по-интересни занимания.

7. Невероятно свободолюбиви

Най-ценното нещо е свободата им. Не могат да бъдат затворени, подчинени или ограничени – освен ако сами не пожелаят да си поставят някакви рамки. Важно е да имат простор на действие и движение. Затова не опитвайте да ги командвате и да им налагате забрани. Няма смисъл. Това важи в пълна сила за мъжете Близнаци.

8. Вятърничави, разсеяни и слабо активни

Жени от зодия Близнаци

Тези няколко качества не са сред най-положителните им черти. За съжаление повечето Близнаци наистина ги притежават. Не се обиждайте, ако приятелят или партньорът ви, които са представители на зодията, забравят за рождения ви ден или не помнят какво сте им разказвали миналия месец. Те просто са малко отнесени. Не го правят нарочно и нямат лоши намерения. Не се сърдете също, ако не са много инициативни. Природата им е такава, че понякога се поддават на мързел и не се отличават с голяма активност като цяло. Важи най-много за жените Близнаци.

9. Мразят насилието и агресията

По характер Близнаците са кротки и добронамерени. Затова не изпадат в конфликти или ако изпаднат, бързо ги разрешават или напускат. Отбягват всяка агресия и са силно миролюбиви.

10. Имат приключенски дух

Падат си по приключенията и затова харесват да пътуват. Обичат да са в движение и да се срещат с интересни личности, да посещават любопитни места, да научават нови неща. Това ги прави щастливи и вдъхновени, дава им мотивация.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати