ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Домашен любимец за зодия Везни

Домашен любимец за зодия Везни

Домашен любимец за зодия Везни

При избор на домашен любимец основно правило е, че както при хората, така и при човек и животно трябва да има сходство в характерите, начина на живот и предпочитанията, защото противоположностите се привличат, но не могат да съжителстват успешно.

Така че спокоен и уравновесен човек трудно ще изтърпи съжителство с неспокойно и вечно движещо се животинче. Той няма да може и да му даде енергичния начин на живот, от който то се нуждае.

Как да разберем какъв домашен любимец ще бъде подходящ за някой друг, с когото не делим ежедневието си и не познаваме толкова добре? Един възможен отговор може да ни даде астрологията, която разглежда сходствата и различията между хората според зодията. Можем да проверим и на практика тези разбирания. Да разгледаме домашните любимци за зодия Везни.

Това е зодията на баланса. Редът в дома им е много важен и на такъв човек не би му се понравило да дели живота си с някой, който разваля създадения внимателно порядък. В същото време това са артистични хора с усет към красивото и ще им хареса техният питомец да бъде радост за окото, за да се гордеят с него и да създава весело настроение вкъщи.

Кучето би било подходящ домашен любимец за Везни от тази гледна точка, но тези животни изискват много време и себеотдаване, както и добро възпитание, строгост и такт. Везните не могат да бъдат такъв стопанин и ще оставят всяко своенравно куче да задава ритъма.

Затова по-добър избор от някоя красива котка трудно може да се намери. Изисканите, красиви мъркащи писани, които се излежават царствено у дома, са приятна гледка за всяка Везна, а в същото време са способни на лудории и дяволии, с които да разсмеят и умилят своя стопанин. Те се си поиграят с котето, ще го погалят и лесно ще ограничат действията му, когато решат.

Домашен любимец

Друга добра опция са хамстерите и морските свинчета. Може и двойка птички като пъстри папагалчета например.

Твърде спокойни и скучни домашни любимци като аквариумните рибки не могат да събудят интереса на една Везна, те ще бъдат само част от интериора наоколо. В златната среда трябва да се направи изборът за Везните.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати