ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Домашен любимец за зодия Стрелец

Домашен любимец за зодия Стрелец

домашен любимец за зодия Стрелец

Как да си изберем домашен любимец и още по-трудният въпрос какво животно да подарим за домашен приятел на близък човек, стои пред всеки, който иска да сподели живота си с някое създание от животинското царство.

Един от начините да отсеем многобройните възможности по най-добър начин е като се допитаме до астрологията. Изборът на домашен питомец според зодията е подходящ начин да решим въпроса.

Някои астрологични знаци се разбират добре с всякакви животни, други не съвсем. Един от знаците, които си пасват добре с животни е Стрелецът и това улеснява избора, когато става въпрос за представители на този огнен знак. И все пак има редица особености на зодията, които могат да станат ябълката на раздора между човека и неговия спътник в живота, който принадлежи към друг биологичен вид.

Хората от зодия Стрелец имат интересен характер. Те са енергични личности и обичат да се забавляват. Чудесно си хармонират с кучетата. Усещат от какво се нуждаят техните любимци, създават чудесни връзки с тях и живеят в хармония със своя четириног приятел през целия си живот.

Средно по големина куче, като болонката, е подходящо за тях. Още по-добре един игрив джак ръсел териер. Те са идеални, стига в семейството да няма малки деца. Ако все пак става въпрос за млади хора с малки деца, лабрадорът ще бъде чудесен приятел и за тях.

куче за зодия Стрелец

За да не бъде замислената изненада неприятно, то трябва да се вземат предвид тези домашни любимци, които няма как да се харесат на представителите на зодията. За Стрелеца не биха били добър избор птиците.

Те са твърде скучни в очите на жизнерадостните Стрелци, а и с тях не може да се потича навън. Котките също не са най-добрата възможност. Една пухкава красива котка със сигурност ще грабне вниманието на Стрелеца в началото, ще му хареса нейната горда независимост, но човекът бързо ще се отегчи от вечно дремещия си питомец, който не е склонен да се разбуди, за да играе.

Рибките също са напълно безинтересни за енергични и весели хора, които обичат да се забавляват с тези, с които споделят дома си. Не са подходящи домашни любимци за зодия Стрелец.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати