Революционно бельо регулира кръвното налягане

Революционно бельо регулира кръвното налягане

Нов продукт в борбата срещу високото кръвно налягане предложиха на широката публика американците. Не става въпрос за някои революционен медикамент с нечувани екстракти, а за най-обикновено бельо, което обаче е по-специлано от останалите.

Умна технология за мъжки слипове, които могат да следят показателите на здравето на човек, разработиха американски учени от университета в Калифорния, Сан Диего. Ръководител на смайващия проект е професор Джоузеф Уанг.

Експертите обещават, че уникалните мъжки слипове са не само удобни за носене, не само осигурявам комфорт на тялото от приятната материя, но също така са способни да спасят човешки живот.

Тайната на интелигентно бельо се крие в електронен биосензор, който има способността да следи кръвното налягане. Уредът има постоянен контакт с кожата и така лесно може да отчита състоянието на сърдечната честота и други жизнени показатели.По схема методът доста напомня традизионния модел на ситопечата, но при умните боксерки има въглеродни електроди.

Революционно бельо регулира кръвното налягане

В действителност умните мъжки гащи са изработени специално за пациенти с проблеми в областта на сърдечносъдовата ситема.

Надеждата е, че блягодарение на „здравословното” бельо лекарите ще са в състояние да следят показателите на болните, докато те са си в уютна домашна обстановка. С новите слипове хоспитализирането отпада като вариант.

Успоредно с това пациентите, които си лежат вкъщи, обути с необичайния продукт на текстилната индустрия могат да намалят от разходите си по здравно и медицинско обслужване.

Интересно е, че парите за продукта идват от американската армия. Като основни спонсори войниците на САЩ ще имат превилегията първи да обуят революционното бельо.

Освен, че е изключително удобното за носене, допълнителен бонус на умните боксерки е, че може да предава ценна информация както за военните, така и за жизнените показатели на спортистите. Дори нивата на алкохол в кръвта могат лесно да бъдат отчетени с помощта на „хитрите” мъжки гащи.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Иван Ташев
Иван Ташев
23.04.2017 13:23
Използвай психологически трикове -лесни и ефективни
0
0