Мъжът Телец ухае на цветя

Мъж Телец

В зависимост от зодията си различните хора по различен начин реагират на някои аромати. Това, което ще се хареса на Лъва, може да се стори отвратително на Рибите и просто непоносимо за Близнаците.

Овенът предпочита силните аромати, които ще бъдат забелязани от всички присъстващи в помещението, ако Овенът ги използва като парфюм. Нюансът, който му е любим, са топлите, леко кисели миризми.

Телецът мрази всички синтетични миризми, и предпочита пред тях натуралните – леки, дори изтънчени, независимо дали става въпрос за жена или за мъж. Често срещано е мъж Телец да хареса парфюм с аромат на цветя.

Близнаците са различни по всяко време – за тях това е начин на живот. Те сменят ароматите като носни кърпички и постоянно са на лов за най-актуалните аромати на сезона.

Често те избират парфюм не заради аромата му, а заради красивото изискано шишенце, в което той е скрит. Освен изтънчените миризми Близнаците харесват и миризмата на естествена кожа.

Аромат

Ракът избира наситени миризми, леко сладки, които засилват емоцията, скрита в същността му. Лъвът предпочита стилните аромати, които внушават власт и са много силни.

Девата предпочита класически аромати, с които свързва някакви красиви спомени и всеки път, щом вдиша познатото ухание, отново се връща в мига на красивия си спомен. Като цяло Девите харесват нежните миризми.

Везните предпочитат аромати с изтънчено подбрана композиция. Сложните букети от различни аромати са точно за тях, те не харесват парфюми, които имат само една-единствена ароматна нотка.

Скорпионът избира нежки миризми, загадъчни, с ярко изразени пикантни нотки. Всичко това – за да е винаги в центъра на вниманието. Стрелецът харесва естествените миризми с лек оттенък на екзотични плодове и растения.

Козирогът избира класически парфюми, които имат траен аромат и са ненатрапчиви. Водолеят винаги търси нещо ново, като се ориентира към силните кисели нотки на границата с унисекс ароматите. Романтичната натура на Рибите ги тласка към упойващи аромати.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати