ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв е бащата Овен?

Какъв е бащата Овен?

Кристина БоневаКристина Бонева
Ентусиаст
6290
Какъв е бащата Овен?

Огненият знак на зодиака Овен се слави като добър и всеотдаен родител, който много се гордее с постиженията на децата си. Бащата Овен понякога е избухлив и сприхав, но лошото настроение бързо го напуска, щом види любовта и радостта в невинните детски очи.

Нетърпението и нежеланието му да види проблема през призмата на децата си понякога му изиграва лоша шега в отношенията му с тях.

Бащата Овен има строги принципи, държи на реда и дисциплината, но трябва да се научи да владее емоциите си и да се опита да бъде търпелив и сдържан, да насърчава детето си, да му помага и да го подкрепя.

Старае се отрочето му да не бъде лишено от нищо и е готов да работи денонощно, за да му осигури необходимия комфорт и здравословен начин на живот. Не се страхува от трудностите, които му поднася животът, и очаква същото от своя наследник.

Макар да изглежда строг и суров, бащата Овен бързо омеква пред детето си и много трудно устоява да каже Не.

Той истински се гордее с децата си и преживява всяко тяхно постижение (дори и най-малкото) с голям възторг. Определено има амбиции за тях и понякога дотолкова се вживява в плановете за живота на децата си, че забравя, че именно те са тези, които трябва сами да начертаят своя път.

Готов е да посвети цялото си време (или голяма част от него) на своя наследник и не пести сили и енергия в отношенията си с него.

Баща Овен

Войн по природа, мъжът Овен насърчава детето си да бъде независимо и силно и да не се предава пред трудностите. Той е енергичен, смел и много отговорен, когато общува с децата си.

Трябва да се спомене, че с бащата Овен никога не е скучно. Той влага цялата си енергия, търсейки вълнения, приключения и забавления в живота, заедно със своите наследници.

Може да бъде видян както на риболов с тях, така и на стадиона, картинг пистата или на палатка в планината. Децата обикновено обожават бащата Овен, защото им помага да откриват нови хоризонти.

Според него дете трябва да може да се справя във всяка една ситуация, независимо дали е момче или момиче. Все пак е наследник на баща Овен.

Вижте още какъв е бракът с мъж Овен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати