ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какво мразят най-много Девите?

Какво мразят най-много Девите?

Какво мразят най-много Девите

Девата е един от най-противоречивите знаци на зодиака. Тези хора често са измъчвани от съмнения, буквално разкъсани на парчета. Девите обичат да размишляват върху своите действия, но това изобщо не означава, че не правят грешки. Стремежът на тези трудни индивиди към перфекционизъм, ред, подобряване на живота и комфорт не познава граници.

Ето защо те се съмняват във всичко: как да го направим по-добро е скритото мото на невероятно практичните Деви. Можете да ги разберете, ако опитате. Познавайки тънкостите на умствената организация на тези, които обичат да претеглят всичко и да го обмислят, можете да установите много близък контакт с тях, което ще е от полза за всички!

Какво мразят най-много Девите?

По принцип Девите ненавиждат всяка бъркотия. Ето защо те са изключително рядко в добро настроение и по принцип мразят нещо през цялото време.

Девите мразят безпорядъка във всичките му форми. В същото време по поведение Девата е сдържана, та затова толкова малко хора забелязват, че вътре в нея кипи ожесточен огън и изгаря ярост. И жалко, че те не забелязват това, между другото. Защото Девата вижда всяка една бъркотия и всяка я води до лудост. Но има една специална каша, която Девата се стреми да унищожи с всякакви средства. И това е кашата, която е в чуждата глава.

Девите мразят критики и не приемат да ги съветват. Сама Девата е изключително критична, намусена, понякога дори раздразнителна зодия. Но това неприятно явление има добра основа: всичко е защото се опитват да направят света по-добър. Просто коментари за коригиране на ситуацията. Критиката им обикновено е много градивна, въпреки че може да бъде изразена в груба форма.

Но когато някой критикува тях самите, буквално изпадат в ярост. Никога не критикувайте Девата по открит начин. Това може да провокира сериозни конфликти, спорове и дори отмъщение от страна на „нежните” Деви. Особено жените Деви. Вредата е огромна, но ползата е нулева. Ако искате да промените нещо, бъдете нежни. Опитайте се да заинтересувате човека с вашето конструктивно предложение, логични аргументи. Дайте пример, който ще помогне на Девата сама да стигне до заключенията, от които се нуждаете.

Девите мразят критика

Девите са много докачливи и мразят както непремерените приказки, така и всезнайковците. Могат да се ядосат на неща, на които други не биха обърнали внимание. Внимавайте в разговорите с тях, защото настроенията им се променят постоянното от една страна на друга. Без особена причина тези хора могат да бъдат тъжни и дори ядосани през целия ден. Не закачайте Дева, ако е в лошо настроение, оставете я да се успокои сама.

Девите не търпят силните емоции на другите, особено пък сълзите за мъжете. Трезвостта на ума е това, което предизвиква уважение у всяка Дева, показвайте я в пълна степен. Просто забравете за крайностите.

Девите не обичат публичността, те рядко стават център на вниманието на всички. Трудно е да ги намерите на шумно парти. Представителите на този знак предпочитат да прекарват свободното си време в компанията на роднини и близки приятели.

Още неща, които мразят Девите:

- Липсата на възпитание

- Лошата миризма на тялото.

- Неточността.

- Нахалството.

- Лошо приготвената храна.

- Неподдържания външен вид.

- Мръсните обувки.

- Космите по четката за коса и по пода.

- Негостоприемството.

Девите обичат хубавата храна

Въпреки „чепатият” им характер, щедростта и добротата на Девите ни карат да ги обичаме още повече. Прилежни работници, любители на чистотата и реда, ценители на красивите и качествени неща - те са сред нас! На Девите можем да бъдем благодарни за факта, че в своя перфекционизъм помагат на другите да станат по-добри. Нестандартният подход към живота на тази зодия е безценно съкровище.

Прочете още за чертите на Девите и за мъжа Дева.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати