ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Жените от тези зодии изневеряват най-много

Жените от тези зодии изневеряват най-много

Жените от тези зодии изневеряват най-мноог

За съжаление днес представите за нормални и доверителни отношения между мъжа и жената са доста размити. Именно липсата на ценността система е до голяма степен причината за проблемите в отношенията. Така например е погрешно да градите връзките си само на основата на материалното благополучие и да не се замисляте за доверието, истинските чувства и уважението.

Всички тези фактори и липсата на ясна представа, какво искате и какво можете да предложите на половинката си, води и до съвсем естествения развой на нещата, а именно раздяла или развод. От всичко това често страдат и децата, което е най-лошото, защото това може да увреди емоционалното им и психическо здраве.

Има множество начини да разберете още в началото на отношенията ви дали човекът до вас е вашата втора половинка, която ще ви допълва истински и ще ви подкрепя във всяко едно начинание. Според астролозите жените от тези зодии изневеряват най-много!

Близнаци

Най-голямата сложност в отношенията с тези хора е това, че те доста лесно и бързо могат да се отегчат. Те не умеят да надграждат и да обсъждат проблемите, а стане ли им скучно - те просто са вън от любовната игра. И са от жените, които най-много изневеряват.

Заедно с това и доста нерешителни в отношенията си, а и много лесно биха кривнали от правия път, което се отнася както за емоционалната, така и за физическата изневяра.

Скорпион

Жените на зодия Скорпион безспорно са най-сексуалните и магнетични от всички зодии. Те са дори хиперсексуални, искайки плътски утехи във всеки един момент, защото за тях сексът е доста важна част от връзката им. За съжаление, не умеят да пазят баланс между секса и емоциите.

В интимните утехи жените от тази зодия много добри, докато в изграждането на стабилни емоционални отношения не се справят много добре. В момента, когато се почувства пренебрегнати в сексуално отношение, те веднага ще си намерят човек, с който да задоволят това си свое желание.

Кои жени изневеряват

Стрелец

Жените от зодия Стрелец са склонни също към изневяра, макар и не веднага. В началото на проблемите във връзката им те могат просто да започнат да флиртуват със срещуположния пол, докато в един момент не решат да прекрачат границата и не се отдадат и на плътски утехи с човек, който ги привлича.

Стрелецът черпи буквално енергия от секса и за него тази част от връзката е много важна, а дори и ключов момент. Именно затова е важно да намерите половинка, която също като вас ще обича секса.

От друга страна, липсата на доверие и наличието на дисбаланс в отношенията може също да внесе напрежение във връзката ви със Стрелеца, което е още една причина за изневярата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати