ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»7 знака от Съдбата, че те очаква огромно щастие

7 знака от Съдбата, че те очаква огромно щастие

7 знака от Съдбата, че те очаква огромно щастие

Силата на Съдбата е велика и тя може да донесе както щастливи, така и тъжни моменти. Колкото и да не ви се вярва, още преди дадено събитие да се е случило в живота ви, в картата на Съдбата за живота то вече се е разиграло и се е случило.

Съществува така наречената теория за пространствата и по-конкретно за различното множество от варианти, които се разглеждат от водещите учени в областта на квантовата физика.

Един от тях е писателят и учен Вадим Зеланд, който е руснак по националност. Според него ежедневно се случа дадена поредица от малки и важни в същото време събития, които реално като пъзел се нареждат и предопределят живота на човек и крайния резултат.

Често хората могат да решат, че това е дежа вю и че този миг, емоция или усещане са го изживявали и преди. Въпросът е обаче дали това ще щастливо или не чак толкова събитие, което ви очаква и дали ще успеете сами да наредите тези малки части на пъзела, вземайки правилните решения.

7 знака от Съдбата, че те очаква огромно щастие

Огромно щастие

1. Слушайки някоя песен за първи път, усещате приятно изтръпване и щастие, което може би е сигнал затова, че скоро ви очаква щастие, нещо много приятно и вълнуващо.

2. Движейки се в напредналия трафик, някак като с магическа пръчица успявате да хванете само зелените светлини. Това е добро начало, което да ви подскаже, че нещо много добро предстои.

3. Случвало ли ви се е да започнете да виждате навсякъде едно число или някакъв определен знак. Подобно съвпадение не е никак случайно и това е пресичащата се положителна енергия, която ви подсказва, че Съдбата сега е на ваша страна и ви предстои огромно щастие. Подобни знаци или повтарящи се числа можете да виждате навсякъде, започвайки от телефонните табели и стигайки до различните информационни табла.

4. Внезапно започнете да забелязвате различни положително образи в облаците - сърца, детелини, животни и други такива. Това е още един сигурен знак, че най-доброто тепърва предстои в живота ви и се движите в правилната посока.

Знаци от Съдбата

5. Мислите за някого и не след дълго Съдбата наистина ви среща с този човек. Това се обяснява от факта, че има моменти в живота на човек, когато неговата интуиция работи особено добре и силно. Най-често това се случва именно, когато положителните вибрации ви обграждат от всички страни и Съдбата ви е подготвила много приятни изненади.

6. Често случайно чувате любимите си песни, защото Вселената усеща вашата силна положителна нагласа и ви изпраща също толкова положителни вибрации.

7. Усещате подкрепата на околните, получавайки комплименти и внимание дори от непознати. Това се дължи на факта, че самите вие изпращате любов и положителни вибрации към Вселената и тя ви отвръща със съдбовни знаци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати