ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»От кои зодии са най-умните деца?

От кои зодии са най-умните деца?

умно дете

Днешното виждане е, че всяко дете е уникално, умно, талантливо и изключително и това е истина в очите на всеки родител. Подобна представа създава усещане за щастие и успех у самите родители и приятни очаквания от децата.

Подобна тези не се приема от всички. Скептично настроените смятат зодиакалните предсказания за измислица, но астролозите са убедени, че определени зодиакални знаци са способни да създадат истинска магия в образа на дете, когато свържат гените си.

Възможно ли е зодиакалната съвместимост да бъде реален факт или е само градска легенда? Да видим най-напред кои зодии са нарочени като перфектно съвместими за родители, а всеки сам може да помисли дали сред познатите и приятелите му има подобни потвърждения.

Овен и Лъв

Когато тези зодиакални знаци станат родители често децата им са всестранно развити. Наследниците на двете зодии се справят невъзмутимо с всички житейски трудности и няма задача, която да им се опре.

Затова за такива хора намирането на кариера или поне за изява не изисква време и усилия, а става буквално от само себе си. Те се справят блестящо в сферата, която са избрали.

От кои зодии са най-умните деца?

Дева и Риби

Тези две зодии като че ли изглеждат твърде различни като темперамент, но сливането им има съвсем неочакван резултат. Децата им са много артистични и дълбоко емоционални, което вероятно наследяват от родителския воден знак.

Те проявяват бързо талантите си като всяка Дева. Имат добро развито възприятие какво е това качествен и хубав живот. Заради талантите, щедро подарени от съдбата, те нямат проблеми в живота и постигат целите си с лекота.

Скорпион и Стрелец

Тези две зодии също не се посочват като пример за перфектна съвместимост, но пък съчетанието на гените опровергава теориите. Децата им са будни, обичат да се изявяват, да бъдат забелязвани, което е характерно за Стрелеца.

Харесва им да бъдат одобрявани и хвалени, а това им е наследство от родителя Скорпион. От тези зодии излизат наследници - политици или заемат важни и отговорни постове. Това не е чудно, защото имат бърза мисъл, остър ум и огнен темперамент.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати