ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Овен и мъж Дева

Връзката между жена Овен и мъж Дева

двойка на екзотичен плаж

Мъжът Дева може да бъде интригуващ за дамата Овен, на пръв поглед, тъй като той представя себе си като предизвикателство, но въпреки това тази връзка е изпълнена с трудности. Само защото нещо е предизвикателство не означава, че си заслужава.

Овните и Девите са честни. Има елемент на магнетизъм в тази любовна връзка, но въпреки това не е сигурно, дълголетието на тази връзка. Една жена Овен, както и всеки друг представител на този зодиакален знак не могат да приемат критика.

Овните имат склонност да бъдат импулсивни, а от друга страна Девата размишлява върху проблем за дълго време, преди да вземе каквото и да е решение. На финансовия фронт тя е екстравагантна, а Девата е доста по-съзнателна в това отношение. Жената Овен трябва да контролира своята природа, a мъжът Дева трябва да спре да прави забележки и критикува.

Астрологически погледнато, да участват в една такава връзка няма да е благоприятно, нито за жената Овен, а да не говорим за мъжът Дева. Връзката ще се крепи с поддържането на живата искра. Той живее в бъдещето, но тя живее в настоящето.

любовно желание

Нейната спонтанност може да влезе в конфликт с навика му да бъде организиран. Той иска да планират всичко, което може да изглежда като скучна работа за нея. Единственият плюс е, че той ще спазва целите си. Съвместимостта на тази любовна връзка ще бъде на пистата при условие, че те успеят да преодолеят разстоянията.

И двамата ще чувстват странно и завладяващо сексуално привличане един към друг. Някак си, въпреки основните различия в природата им, тези два знака могат да се насладят на рядка съвместимост на физическото желание и изразяване.

Демонстративната привързаност, обаче не толкова лесна за Девата и може да се наложи да бъде съзнателно култивиран, ако той иска да я задържи, защото малките изрази на преданост, като прегръдки, целувки по бузата и др. са в нейните дълбоки нужди. Ако тези постоянни доказателства на любовта липсва във връзката им, войнствеността ще расте право пропорционално на степента на емоционалния глад.

Жената Овен е общителна, любвеобилна и демонстративна. Боли я и се тревожи, когато човека, когото обича е зает с други неща, без тя да участва във тях. Но мъжът Дева се нуждае от много повече моменти сам, отколкото другите мъже. Въпреки че няма да е лесно за нея наистина да разбере честата необходимост на Девата за уединение и самота, тя може да се чувства комфортно с мисълта, че този човек е далеч по-малко вероятно да я нарани, отколкото всеки друг слънчев знак, флиртувайки с друга жена, когато не е с нея. Любов, която трае вечно е достатъчно рядка, за да бъде чудо, но ако очаквате чудо, вие не ще го намерите всеки път.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 3
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати