ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Везни и мъж Телец

Съвместимост между жена Везни и мъж Телец

Съвместимост между зодии

Това, което най-много пречи на жените Везни е нерешителността. Търпят прекалено много и накрая избухват, а за околните случилото се остава неразбрано. Това, което вътре в себе си е преживяла жената Везни остава скрито и налице са само бурната реакция след някоя малка и на пръв поглед незначителна грешка. И цялото това на моменти несигурно поведение идва от факта, че Везните са твърде нерешителни.

Мъжът Телец е човек, с когото можеш да споделиш, който ще ти помогне и на когото истински можеш да разчиташ. Много постоянен, дълбоко обичащ като мъж и като приятел. На моменти леко вятърничев и доста силно ревнив. Ако е решил, че има повод да ревнува, няма сила на света, която да го убеди в обратното.

Венера е планетата, която управлява и двата зодиакални знака. Вероятно ако сте двойка, това е нещото, което ви е събрало. Жената Везни е изключително стилна, винаги изглежда спретната, личи, че полага грижа за себе си. Поради тази причина мъжът Телец често пъти смята, че заставяйки до нея не изглежда много добре.

Жена Телец

Жената Везни смята, че да я следват е посоката повечето мъже в живота й. И в началото на връзката на Телеца може и да не му бъде особено неприятно в тази игра на водене, но ще дойде момент, когато той ще ви покаже, че е мъж и че това ви поведение никак не му се нрави.

Но пък от друга страна вие сте толкова силно пленен от тази изящна и единствена жена, която имате до себе си, че може би за кратко ще я оставите да си мисли, че ви насочва накъде да вървите. Подобна връзка може да постави Телеца в подчинена позиция без той изобщо да разбере кога се е случило.

Когато усети, обаче, той ще се разбунтува и от тук могат да започнат проблемите. Всъщност можете да убедите жената Везни, че не е права в нещо. Не е от знаците, които се инатят безпричинно.

Но това й съгласие няма да продължи дълго. Научете са да се следвате един друг от самото начало, за да нямате подобни проблеми по-нататък във връзката си. В сексуално отношение нещата ще тръгнат доста трудно, но с тенденция да се оправят в бъдещето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 6
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати