Съвместимост между жена Скорпион и мъж Рак

Хороскоп за съвместимост

Ако искате да разберете истински жената Скорпион, трябва да я обикнете – доста интересна личност е. Като цяло жената Скорпион се различава до някаква степен от мъжката част от тази зодия.

Те са по-приказливи от мъжете Скорпиони, но също умеят да бъдат потайни в първите си срещи и да предизвикват отношение. Независимо какво е отношението – няма човек, който да успее да остане равнодушен към Скорпиона.

Съвместимост на зодии

Това се отнася и за мъжа Рак. Той определено ще си създаде мнение за жената Скорпион и ще успее да я разбере по начин, по който и двамата не са предполагали, че е възможно.

Мъжът Рак печели вниманието на Скорпиона най-вече с това, че е много внимателен и обича да изслушва. Това ще ги накара да се привържат силно един към друг и да започнат една истинска и пълноценна връзка. Но жената Скорпион си остава потайна и не се разкрива напълно.

Романтичната страна на мъжа Рак ще плени истински Жената Скорпион. Представителката не е от жените, които носят романтиката в себе си. Оказва се, обаче, че в комбинация с мъж Рак романтичният поглед и при жената Скорпион се събужда.

Зодия Скорпион

Едновременно с това тя си остава истинска фурия – за нея въпросите са или така или иначе, не увърта и не е от жените, които обичат да се оплакват за най-различни неща.

Това пък е качество, което мъжът Рак истински уважава в своята половинка. Относно семействата си имат един и същ поглед – уважение и пак уважение.

Това, което действително може да раздели тази връзка, е невъзможността от дълбоко и истинско опознаване. Жената Скорпион, както вече споменахме, е доста потайна и това често създава трудност на мъжете да я опознаят истински.

А мъжът Рак не е нахален – той смята, че когато един човек иска споделя и не би си позволил да нахалства. Истината обаче е, че това много ще му натежи, ако тя не го допусне до себе си и тази връзка ще приключи.

В секса нещата са с доста добри изгледи – мъжът Рак е добър и всеотдаен любовник, а пък жената Скорпион е много страстна. Различията по между им не са много, но ако не успеят да ги изгладят, няма да запазят отношенията си.

Виж повече

Рейтинг

5 7
4 7
3 6
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Радинка Георгиева
Радинка Георгиева
30.11.2014 16:21
Да вярно е но не знаех че жената скорпион е такава личност.Аз съм скорпион.
3
0
Стефани
Стефани
27.11.2014 19:00
така е , много правилно , всичко е точно така
1
0
Татяна
Татяна
10.02.2014 06:17
Има нещо вярно.
6
0