ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Дева и мъж Козирог

Съвместимост между жена Дева и мъж Козирог

Хороскоп за съвместимост

За да имате пълноценна връзка с жена Дева е необходимо да бъдете много иновативен и да задържите вниманието на дамата. Жените Дева са много мили и чувствени – общо взето нужно е специално отношение, за да остане тази жена с вас за по-дълго време. Ако искате да я накарате да не търси друг човек, нужно е да й покажете, че тя е много специална за вас.

Показвайте й, че сте забелязали всичко в нея, че много ви харесва външно, като душевност, правете малки подаръци и жестове към нея и т.н.

Жена Дева и мъж Козирог

Ако успее да се влюби истински във вас, тя ще ви бъде вярна. Може ли мъжът Козирог да предизвика това у една жена Дева?

Мъжът Козирог може всичко, особено ако попитате него самия. Ако трябва да бъде иновативен и да показва нови идеи всеки ден, с които да очарова жената до себе си – ще го направи. На този мъж му е в кръвта да измисля различни неща.

Това, с което Козирогът може да не се справи, е свободолюбивата природа на своята половинка. Не е много сигурно, че той ще я приеме такава каквато е. От друга страна Девата е готова на много промени, ако сте го полежали по правилния начин и ако се променяте заедно с нея.

Зодия Дева

Ако мъжът Козирог смята да я моделира по някакъв свой образ – няма да стане, жената Дева бързо ще му покаже, че наивността в очите й, далеч не означава наивна до глупост. Промените според нейните виждания трябва да бъдат взаимни.

Като цяло това е хармонична връзка и едва ли някой от вас би напуснал другия – намирате много чудновати и интересни неща един в друг. Жената Дева е разбрала от първия миг що за човек сте – разбрала е колко държите на работата, приятелите семейството и това, което е видяла във вас й е харесало. Ако не беше така, вероятно нямаше да бъде до вас толкова време.

От друга страна, мъжът Козирог е силно привързан към тази жена и дори се замисля за по-сериозно предложение. Нека не се измъчва – тя най-вероятно ще се съгласи да се омъжи за вас. В началото на сексуалните ви отношения нещата изобщо няма да вървят по очаквания начин.

Уж има страст по между ви, но нещо в секса не върви – не се измъчвайте, дайте си малко време, за да се опознаете и всичко ще си дойде на мястото.

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати