ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Дева и мъж Везни

Съвместимост между жена Дева и мъж Везни

Хороскоп за съвместимост

Романтичната връзка на Девата и Везните се радва на много разговори, в които те оценяват различните си стилове на изразяване. И двамата са склонни да се адаптират, за да поддържат жива връзката си.

Един мъж Везни е сантиментален, внимателен, интелигентен и много очарователен човек. Той е много мил и приятелски настроен към хората, от които почти винаги е заобиколен.

Като истински съдия винаги търси баланса във всички аспекти на живота. Говори добре и за всички свои тези намира добри аргументи, които изказва с кадифения си глас. Неустоимият чар на Везната е способен да покори всекиго.

Зодия Дева

Една жена Дева се радва, когато бъде обуздана. В семейния живот е прекрасна майка и предана съпруга. Във всички аспекти на живота влага ефективност. Недостатъкът й е, че може да бъде много критична към другите.

Когато обича един мъж обаче, тя е лоялна и може безкористно да му даде всичко, на което е способна. Девата дава чувство на хармония и баланс на мъжа до себе си. В природата и няма и капка от агресия, а в замяна на делата си не изисква компенсации.

жена Дева и мъж Везни

Докато жената Дева е в състояние да обърне всяко нещо в практически употребяемо, нейният чаровен мъж Везни има изцяло емоционален подход към нещата. Това може да предизвика проблеми между тях.

Той не се справя добре с вземането на решения и това кара жената Дева да стане раздразнителна на моменти. Нейният постоянен негативизъм и търсене на недостатъци в другите понякога я правят неефективна.

Мъжът Везни се възхищава на характера на прекрасната жена Дева. Романтичният израз на любовта му препокрива мечтите й. Неговата фантазия и нежност сбъдват приказните мечти. Но проблем може да се появи, когато мъжът отнеме любящата роля на жената до себе си.

Освен това Девата смята, че публичното показване на привързаността е нелепо и незряло, докато Везната се гордее с дамата до себе си и иска всички околни да го знаят.

Дълбоката любов на тези два знака създават вечното чудо на връзката, независимо от различията в отношенията им. Жената Дева дава спокойствие и търпение на мъжа Везни, а той я прави по- самоуверена и изразителна.

Нежността на тяхното единство е изобразена на щастливите им лица, докато обричат сърцата си един на друг, завинаги.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 7
4 6
3 4
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати