Съвместимост между жена Близнаци и мъж Стрелец

Хороскоп за съвместимост

Между жената Близнаци и мъжа Стрелец връзката е много страстна. Стрелец има тенденция да е по-емоционален по отношение на вярванията и вижданията си, докато Близнаците залагат на любовта дори в забавлението и хумора си.

Мъжът Стрелец е човек, който приема истината за единственото важно нещо на света. Той е доста скромен, безразсъден, но и откровен до болка. Прекалено лесно се доверява на хората и когато някой разбие мечтите му, той е напълно смазан.

Широкият спектър на мисълта му и добрата му преценка, съчетани със способността да предвижда какво ще се случи, го правят добър и приятен събеседник. Стрелеца понякога сам не знае кого харесва и кого не, а това води със себе си проблеми в любовните отношения. Но когато реши коя ще е жената на мечтите му, той е много честен и лоялен любовник.

Съвместимост между зодии

В жената Близнаци се съчетават възхитителни качества. Тя не се спира пред нищо в живота си и обикновено получава това, което иска. Личностните черти на Близнака постоянно се изменят в хода на живота и затова е много трудно да бъде опозната.

Това често и създава проблеми в живота и любовта. В държанието към мъжа си влага доброта и невинност, като цени неговата интелигентност и остроумие, но ако не съзре реалните искри в отношението му към нея, буквално може да му се качи на главата.

Когато жена Близнаци влезе в живота на мъжа Стрелец, тя носи много промени със себе си. Въпреки че техните отношения не са едни от най-лесните, те винаги имат какво да си кажат. Жената Близнаци стимулира мисловния процес на Стрелеца и раздвижва живота му.

Нейният фантастичен свят, пълен с причудливи мисли и постоянни промени в настроението, са твърде неуловими за праволинейните мисли и откровеността на Стрелеца. Това понякога може да доведе до болезнени думи, както и ситуации.

Жена Близнаци - мъж Стрелец

Неговата способност винаги да предвижда какво предстои е доста далечна на Близнака, каято е склонна дори да му се подиграва за тези му качества. Стрелец не се сърди, а напротив - през целия си живот ще се опитва да я накара да слезе на земята, както трябва и да бъде.

Мъжът Стрелец носи в живота на жената Близнаци повече реалност и действия. Той или харесва нещо, или не, а това го прави на моменти дързък. Кара жената до себе си да се чувства обгрижвана, като в същото време и дава независимостта, за която тя жадува. За просъществуването на тяхната връзка са нужни екипни усилия.

Тайната за просперитет се крие във взаимните компромиси, които ще донесат един вид мир между двамата. Тази стъпка може не само да внесе свежест във връзката им, но също така да допринесе за способността на жената Близнаци да се справя лесно и най-вече мирно с неприятните ситуации.

Рейтинг

5 7
4 5
3 2
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Тодорова
Тодорова
30.08.2013 09:19
МНого вярна статия,точно такива са ни отношенията...:)
7
0