Съвместимост между жена Водолей и мъж Овен

Зодия Водолей

Тъй като елементите огън и въздух реагират един с друг и си взаимодействат - огънят се разпалва от въздуха, а той се чувства осъществил същността си при съприкосновението си с огъня, представители на зодията Водолей и Овен спонтанно се привличат и са заинтригувани от личността на другия.

Жената Водолей често пъти изглежда хладна и дистанцирана в показването на чувствата си, но е напълно безкористна, когато обича някого, на което Овенът обръща особено внимание и адмирира. Той пък от своя страна може да запълни емоционалната й празнота и да разбие равнодушието й със своята страстна привързаност и разтапяща импулсивност.

Един Овен има и демонстрира неизчерпаем ентусиазъм, който никога не отшумява бързо и се възражда от най-малкото вдъхновение отново и отново. Той е силен и смел и винаги е готов да предприеме първата стъпка, без да се забелязва някаква следа от страх - нещо така характерно за неговата същност. Когато става дума за любов, мъжът Овен може да се държи съвсем естествено и непринудено, както и да се влюби почти мигновено, особено за жена Водолей, но в същото време очаква знак за взаимност и непосредствен положителен отговор от избраницата си.

Жената Водолей е доста загадъчна и дори често е определяна за разсеяна. Тя обича да се потапя до самозабрава в собствения си въображаем свят. Инстинктът й и вродената й изключителна прозорливост са много силни и помагат на нея и нейния партньор за постигането на нови върхове и успехи в кариерата. Тя има умението да се сприятелява бързо, което при контакт с мъж Овен става дори мигновено и непринудено, но й отнема малко повече време, за да отвърне на чувствата му или да разбере какво самата тя изпитва. Ако е влюбена, раздава любовта си щедро на мъжа Овен и винаги е чудесен, остроумен, сговорчив и интересен партньор във всички дейности и сфери от живота.

Приветливото, ведро и жизнерадостно отношение на жената Водолей помага на мъжа Овен да се престраши и да пристъпи към нея, а също и да помечтае за изграждане на сериозна връзка, без да се двоуми, както това би станало, ако е прекалено недостъпна. Като цяло тя е много толерантна, оригинална и находчива.

Тези й качества я правят един от най-съвършените и мечтани избори за един мъж Овен, който ненавижда еднообразието, застоя и пасивността в човешкото поведение. Приятелството помага и на мъжа Овен, и на жената Водолей да разговарят много по-свободно, неприкрито и спокойно за своите чувства и минали преживявания, още повече че и двамата обичат да говорят и да споделят.

Съвместимост между зодии

Проблемът между тях обикновено идва, когато жената Водолей мисли за себе си като за достатъчно зряла и по-мъдра, а в същото време смята, че партньорът й Овен има нужда още да порасне и да се промени. Той пък от време на време може да я намира за дистанцирана, студена и надменна, защото тя не дава понякога ясен израз на любовта си.

Нежното вдъхновение, излъчвано от тази пленителна жена, и безгранична й любов винаги придърпват обратно към нея Овена, който добре разбира, че никоя друга жена не може да бъде толкова умна и в същото време, лесно достижима, непосредствена, но и напълно противоположното - стояща сякаш на някакъв невидим пиедестал.

Един Овен може да накара жената Водолей да се чувства специална, поласкавана за своята женственост и истинска дама. Такова самомнение за себе си тя обикновено няма или просто не обръща внимание на суетата, както други правят. Той няма никакви угризения и задръжки в харченето на пари за нея и иска любимата му да бъде винаги в най-добрата си форма и разположение на духа. Един Овен постоянно ще дава на жената Водолей окуражения и ще й осигури комфорт, сигурност, но и истинско вълнение от живота.

От време на време склонният към деспотизъм мъж Овен може да прояви чувство за собственост, което да навреди на индивидуалистичната и свободолюбива същност на нежната представителка на зодия Водолей, но след това е винаги готов да се извини и да поправи случилото се. И двамата могат да се впуснат в различни проекти, смятани за невъзможни, да застават зад загубени каузи и да поемат риск, което им носи много вълнение и успех, особено след като са готови да си помагат и да се допълват в работата.

Най-красивата страна на тяхната любов е в това, че могат да приемат различията на другия, като връзката им има всички шансове за щастие и хармония. Веднъж след като мъжът Овен и жената Водолей са готови да направят компромис, проблемите, които изникват в отношенията им се решават със задълбочен разговор.

Жена Водолей, мъж овен

За да се сближат отново след раздор или конфликт, трябва да възстановят веднага емоционалната си и физическа интимност. Дните, които прекарват заедно, са изпълнени с ентусиазъм и са много вдъхновяващи, тъй като и двамата се наслаждават на страстта и оригиналността в живота.

Най-сложният аспект на тази връзка е физическият. След като жената Водолей бъде убедена с ума си да се посвети на връзката с мъж Овен, се поставя основа за много добра сексуална съвместимост между двамата. Във всеки случай ще им се наложи да положат усилия за развиване на дълготрайна физическа интимност. Има моменти, когато тя се изненадва от силната страст, демонстрирана от мъжа Овен по време на секс.

Един от най-простите похвати, за да се заинтригува една жена Водолей, е мъжът до нея да има различен подход всеки път, когато правят любов, така че елементът на изненадата винаги да съществува във физическата им връзка. Тя трябва да осъзнае факта, че мъжът Овен може лесно да се нарани, особено когато любимата му показва признаци на отчужденост, а за да запази своето его, той никога не показва недоволството си пред нея. Жената Водолей не трябва да отговоря на сексуалните му увертюри с нещо друго, освен с искрен и всепоглъщащ ентусиазъм и винаги да приветства неговите прегръдки с безспорна радост и очакване.

И Овенът, и Водолеят се случва да бъдат много импулсивни. Те се очароват от нещата за кратко време и след това продължават напред към новото нещо, завладяло съзнанието им. Тъй като тя прекарва по-голямата част от времето си в света на сънищата, мъжът Овен може да се почувства игнориран и незабелязван.

В същото време породената му от това ревност и доминиращо отношение я карат да си мисли, че се намира в емоционален капан, което я прави тревожна и премахва усмивката от лицето й. Само чрез често физическо общуване, умствено и емоционално разбиране, връзката на тази зодиакална двойка наистина може да просъществува.

Рейтинг

5 12
4 12
3 7
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Цветан Станев
Цветан Станев
14.02.2014 23:48
Е аз съм овен ! Жени водолейки кажете харесва ли ви тази връзка?
10
0
Дани
Дани
28.02.2016 22:55
Не,не, не и не! Най - кошмарната връзка! В природата на Овена е да доминира и командори, няма вариант водолей да приеме това, дори да си го постави за цел! А фобиите на овена от провал допулнително депресират и скапват връзката.
5
5
Ани
Ани
25.02.2014 15:07
Много вярно!!!АЗ съм с мъж овен, чувствам прекрасно и много ми харесва тази връзка
12
0
Ани Мустафова
Ани Мустафова
07.12.2013 22:47
много ама много вярно !
6
0
Петър Иванов
Петър Иванов
17.09.2013 22:52
Много вярно!
4
0
Чичи
Чичи
15.08.2013 17:27
Звучи интересно и мега общо. Относно коментара на Цветелина Илиева, внимавай какво си пожелаваш :D. За какво ти е властен мъж? Ти водолейка ли си или не?
Разбрах те какво имаш предвид иначе. Да е мъж на място, но да си свободен човек с него. :)
8
0