ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Дева и мъж Водолей

Съвместимост между жена Дева и мъж Водолей

Жена Дева и мъж Водолей

Връзката между представители на зодиите Дева и Водолей може да е в по-голяма или в по-малка степен предизвикателство, но ако се заложи на съчувствието и взаимното разбиране, тя има бъдеще. Различното отношение и потребности в любовта е най-вероятно да създадат проблеми, защото Девата се стреми към постигане на сигурност, а Водолеят цени свободата си.

Мъжът Водолей има много добро публична реализация. Той е социално активна личност с много приятели и познати, които винаги го заобикалят и го търсят за общуване, съвет или помощ. Този човек може едновременно да прозре много останали недоловими за другите неща от миналото, докато се намира в настоящето и редом с това крои някакъв замисъл за бъдещето.

Той е над времето - разбира го, прогнозира го и може да живее по формулата „тук и сега”. Водолеят е винаги обграден от елитна компания, която има силно интелектуални търсения, както и често може да се потопи в някаква хуманитарна мисия и да отдаде цялото си внимание на нея. Въпреки това, може да изглежда откъснат от останалия свят и леко дистанциран. Водолеят в любовта цени продължителните взаимоотношения и, за изненада на всички, е нелогично старомоден.

Жената Дева излъчва спокойствие и сдържаност привидно, особено по време на първата среща и предпочита да е в ролята на наблюдател. Във всички аспекти на живота тя се стреми към сигурност и благоденствие. Жената Дева е изключително аналитична и използва несравнимите си наблюдателни умения, за да получи точна и реалистична представа за света около нея.

В една връзка тя е искрено посветена на своята половинка, освен ако не намира своя партньор за неблагонадежден. В същото време не е особено очарована от публичните прояви на привързаност и ги смята за нахални и прекалено лигави. Нейният характер е гъвкав и лесно приема изложената позиция и решенията на своя любим. Може наистина да е лоялна и е готова да се отдаде безкористно и напълно на мъжа, когото обича.

На една жена Дева й отнема много време и търпение, за да разбере своя любим Водолей и още повече за да успее да живее в хармония с него. Тя се радва от ролята си на съпруга и майка и полага големи грижи за семейството си, когато някой се разболее или се нуждае от нежната й подкрепа. Понякога самият Водолей може да забележи как се възползва от благоразположението й винаги да е полезна и да помага, но тя просто е такава.

Съвместимост между зодиите

Когато е влюбена, нейната преданост към мъжа до нея е несравнима. Тя не вярва в принципа „дай, за да получиш”, а прави нещо, за да са щастливи тези, които обича. Това може да отпусне един мъж Водолей и да го предразположи да бъде по-небрежен към семейството и живота, което той обикновено и прави.

Недостатъкът на Девата е, че може да бъде много критична към другите, включително към съпруга и децата си, убедена, че онова, което казва е вярно, а дори и задължително да бъде достояние на другите. Това обаче поведение може да повлияе на Водолея да бъде още по-дистанциран, самостоятелен и студен към нея, което да доведе до много нови проблеми в отношенията им.

Мъжът зодия Водолей е достатъчно талантлив, способен и енергичен, за да се залови с много проекти наведнъж и да носи „две дини под една мишница”, като същевременно да постига добри резултати, което изглежда много впечатляващо за Девата.

Той може да й разкрие много различни, неосветени нюанси от живота, да й покаже, че има и „други цветове” в него и да я поощри да се отправи в приключението да стигне до висини, които от никого до сега не са покорявани... заедно с него. Водолеят лесно се въодушевява от дадена идея, опитва се да я развие и влага в нея цялото си същество, много ентусиазъм и дори демонстрира приповдигнат детски захлас.

Може да лентяйства в продължение на месеци и да не намира желание да работи, но в един момент един странен проект може да го изправи „на крака” - готов да работи денонощни и безсънно, за да го осъществи. Важното е само едно: да го е заинтригувал. Тези му странни настроения го карат да пренебрегва от време на време своята любима. Той не прави това нарочно, нито пък иска да изпитва сериозността на чувствата й.

Водолеят просто е с много любопитен ум по природа, който трябва да бъде постоянно ангажиран. Бавно неговата заетост и дистанцираност може да „загаси” и най-силно пламналата привързаност, ако не позволява на жената Дева да се включва от време на време с някакъв принос или присъствие в сферата на интересите му.

Любовен хороскоп

Ако той не й позволи да надникне в неговия свят, тя става неприкрито подозрителна и започва да губи доверие в него. А когато това стане, Девата може да задушава и обсебва партньора си, което не дава необходимата независимост и свобода - така важни за един Водолей.

Ако любовта е платно, на което чрез наблюдение на природата на заобикалящия пейзаж се рисуват основните образи, а чрез въображението се нанасят дребните щрихи, изразяващи по-скоро индивидуалността на художника, тогава жената Дева ще е пейзажът, а Водолеят- въображението.

Тази двойка може да постигне една красива връзка, когато и двамата се отпуснат да споделят най-чистите и най-дълбоките си чувства и не се страхуват да ги изразяват смело. Тя притежава силен усет за практичното в живота, което е напълно необходимо за стабилността на всяка връзка, докато той не може без да озари своето ежедневие с мечти, което прави живота с него безгрижен и пленителен.

Водолеят лесно разтопява леда между него и жената Дева и я кара да потреперва в очакване какво ще се случи в техните отношения. Тя от своя страна ясно показва какво иска от бъдещето и дава ясен знак за намеренията си. Всеки нов ден за двамата може да се превърне в изпълнено с нови вълнения и впечатления приключение, в което да са щастливи, че са се впуснали...

Сексуалността между мъжа Водолей и жената Дева е най-добрият аспект на връзката им, който ги държи привързани един към друг и неразделни. Водолеят има интересна нагласа към сексуалното удоволствие и може лесно да накара една жена Дева да изрази своята чувственост. Той също така обича, когато тя говори открито какво желае в секса. От друга страна Девата може да събуди неговото първично желание повече от всяка друга жена заради вродения й чар и природна красота. Водолеят може да я накара да се почувства харесвана, желана и незаменима - отношение, за което всяка жена мечтае.

В тяхната сексуална интимност има много страст и спонтанност. Всеки се стреми да даде на другия това, което разбира, че би му харесало най-много, а това образува трудно постижима за други двойки хармония. Също така мъжът Водолей кара Девата да се чувства така, сякаш без нейното сексуално удоволствие, той не може да е щастлив и удовлетворен.

Едно нещо, което може да свързва Водолея и Девата, е, че и двамата са мечтатели по природа и не се страхуват от предизвикателствата на неизвестното. И двамата имат силно развит аналитичен ум, което не им пречи да се отдават на своите красиви мечтания.

Освен магнетичната сексуална връзка и стремежът да живеят в един по-различен свят, не са много другите неща, които да ги свързват и сплотяват. Може в началото на силното им привличане връзката им да изглежда повече от възможна, съдбовно предначертана и уникална, но не след дълго ще стават все по-ясни много неща, по които се различават Девата и Водолеят.

На жената Дева ще й прави впечатление, че Водолей не е така загрижен към нея и че се отчуждава постепенно с течение на времето. А когато дългите часове, неусетно преминали в приятни разговори и откритието колко общи възгледи и мисли имат, преминат, противоположните им характери започват все повече да се сблъскват, дори по най-безобиден повод, и да рушат чувствата им. В тази връзка, партньорите трябва да се приемат един друг, такива каквито са, вместо да се опитват да променят любимия си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 9
4 2
3 5
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Мъж Водолей
Мъж Водолей
30.10.2014 10:57
Мъжът водолей не е социално активна личност с много приятели и познати. Да много ни се иска да сме такива, но повечето от представителите не са. На доста места съм чел, че над мъжът водолей има странна орисия за самота, и доста от представителите на този знак са самотни. Това е истината, за съжаление.
17
1
DIANA
DIANA
30.08.2014 09:47
Мега вярно!!!
1
0
Сиси
Сиси
05.01.2014 20:03
вярно :)
2
0
анджи
анджи
05.12.2013 15:26
100 % вярно
3
0