Впечатлете мъжа с ...усмивка

Впечатлете мъжа с ...усмивка

Време и да се разделим с още един предразсъдък. Широко разпространена е заблудата, че първото което един мъж забелязва в една жена са гърдите й. Някои противници на тази теория изтъкваха факта, че мъжете не са толкова повърхностни и първото нещо, което привлича погледа им в дамите са добре оформените задни части или дълги крака.

Проучване проведено наскоро във Великобритания изненадваща показва, че господата се впечатляват от.. зъбите. Основно значение при избора на постоянен партньор е добре поддържаната усмивка. Състоянието на зъбите са от критично значение и за двата пола. И ако при господата 58% забелязват блестящата усмивка, при дамите този процент достига 71% от анкетираните.

Продължилото три години проучване показва, че след зъбите, господата обръщат най-голямо внимание на косата. Близо половината от мъжете, взели участие в проучването, са били впечатлени от прическата на дамата, а 21 процента от тоалета, с който е била облечена.

Резултатите при жените са показали, че за разлика от господата, те не се интересуват в такава степен от външни белези. След високата дентална хигиена, дамите са били впечатлени най-вече от културата на мъжа, умението му да ги изслушва и начина му на говорене и разсъждаване.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати