Как да впечатлите мъжа Овен

Съвместимост между зодии

Мъжът Овен е влюбчив, така че лесно можете да ангажирате вниманието му. Но трябва да имате предвид, че той никога не прави компромиси – това е нещо, с което просто трябва да се примирите. И освен това, влюбването му е много кратко – въпросът е не как да го прелъстите, а как да го задържите.

Мъжът Овен е роден егоист, затова не трябва да мислите, че ще го впечатлите, ако говорите за нещо друго, освен за самия него. Това е любимата му тема, той поставя своите интереси и амбиции над всичко останало.

Мъж Овен

За да впечатлите мъжа Овен, трябва да сте наясно, че той не прави дългосрочни планове. Това се отнася и за вашите отношения, затова не си правете илюзии.

За да направите добро впечатление на мъжа Овен, трябва да покажете, че знаете как да се справяте с живота и не се нуждаете от подкрепата на представител на силния пол.

Това е типът жени, който се харесва на мъжете Овен. Мрънкащите нежни създания изобщо не са им по вкуса.

Когато сте решили да впечатлите мъж, роден под знака на Овена, трябва да заложите на семейните ценности. Това е нещо, което силно вълнува мъжа Овен.

Зодия Овен

Разпитайте го за семейството му, за дядо му и баба му и за детските му години, и той ще е в състояние да ви разказва за това с часове.

Той е много внимателен, когато става въпрос за празници, така че ако искате да го впечатлите, трябва почти да припаднете от възторг, когато ви подари букет цветя или кутия бонбони.

Трябва да му кажете, че ви изглежда като мъж, който е горд и не би се молел пред никого, а сам би постигнал всичко, което иска. Това е характерно за мъжа Овен и ако го чуе от вашата уста, ще е очарован, че сте познали какъв е.

Имайте предвид, че мъжът Овен смята, че винаги е прав. Той не признава грешките си, така че е безсмислено да обсъждате с него някой негов пропуск. Но ако искате да го впечатлите, накарайте го да ви убеждава, че вие не сте права в нещо, и се съгласете веднага с мнението му.

Мъжът Овен има невероятното умение да прави пари независимо от обстоятелствата, в които е попаднал. Ако се възхитите от това негово качество, той ще се размекне и може да ви покани отново на среща.

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати