Как да впечатлите жената Рак

Жена Рак

Ако искате да разберете как ефективно да впечатлите жената Рак, тогава трябва първо да разберете нейните мисли, емоции и чувства и едва тогава ще знаете какво ги привлича.

Това наистина не е много просто - трябва да сте наясно с всичко и да разбирате гледната точка на дамите Рак. Това ще ви позволи да контролирате по-добре всяка ситуация, когато сте наблизо до това специално нежно създание.

Те могат да бъдат докачливи и най-често не приемат критиката много добре. Най-добре е да се избягват всякакви коментари за това, с което те са облечени или за това как изглеждат.

Спечелване на жена Рак

Бягайте след тези жени! Преследването често може да бъде също толкова приятно и вълнуващо колкото и самата връзка.

Жената Рак обича доверието. Уверете се, че ще бъдете директни. Кажете и колко хубаво изглежда, че сте привлечени от нея и че искате да прекарвате повече време далеч от шума и суетата на ежедневието. Жената Рак по някаква причина просто обича хората, които са директни.

Поканете жената Рак на домашно приготвена вечеря във вашия дом. Насърчете я да се отпусне и да разгледа жилището ви. Жените Рак обичат дома и удобствата му. Уверете се, че сте направили срещата спокойна и неформална.

Хороскоп за съвместимост

Жените Рак по природа са консервативни. Те действат отговорно и зряло, не се страхувайте да обсъдите работата, кариерата и амбициите си.

Жените Рак са много подходящи за доброволческа работа или кариера, където те помагат на хората. Трябва да се опитате да показвате подобни тенденции. Не е достатъчно само да обичате и да се грижите за вашите родители, братя и сестри - трябва да покажете подобно отношение към цялото човечество.

След като жената Рак се чувства емоционално привързана към вас, тя ще започне да се разкрива все повече и повече. Тогава ще се появи и желанието да прекарват всяка минута с вас. Опитайте се да запазите оптимистична нагласа. Жените Рак имат тенденция към депресивни нагласи.

Сега би трябвало да знаете как да привличате жените Рак. Трябва и да имате едно оптимистично, но консервативно отношение към живота, пристанище от любов към децата и желание да правите добро. Бъдете щедър и правете комплименти, и винаги имайте няколко алтернативни идеи за това как да изкарате забавно вечерта.

Рейтинг

5 3
4 5
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
йордан
йордан
25.04.2014 19:34
най-големите използвачки са
8
21
raq
raq
24.11.2014 21:11
Щи кажа само едно опознай човека и после го съди!
7
1
...
...
19.08.2014 01:38
това че ти си попаднал на такава не значи че всички са ;)
15
2
Рак
Рак
21.10.2013 09:25
До gg
Жените Рак са романтични и нежни души.За тях е жизнено необходимо да виждат и усещат красота и елегантност в живота си,което всъщност може да се сбърка със сребролюбие,понеже ,естествено, това струва пари.
16
0
гери
гери
09.09.2013 00:04
Жените рак не са сребролюбки, това е последното, което ги вълнува. Те искат да се чувстват сигурни, както впрочем всички хора. Рачките са прекалено чувствителни и това често ги прави особени за околните, малко хора могат да рабзерат раците.
22
2
X
X
08.09.2013 23:46
Аз съм жена Рак... Съгласна съм с първото изречение и харесвам наистина директни мъже. Но за мен идеалната среща няма да е вечеря в къщи, а по шумно място.. Не съм консервативна, а и всеки истински мъж може да избере сам каква кариера да гради.За мен е важно той да бъде искрен.В крайна сметка съм готова да уважа интересите на мъжа до мен, стига той да си заслужава. Към "gg"- Познавам много жени рак, които не са сребролюбки.. Жената рак обикновенно търси дълбоки чувства, вярност и закрила, а ако търси и финансова стабилност, то тя е на последно място.
12
0
gg
gg
04.09.2013 15:08
Жените Рак, които познавам са меркантилни до една.. не зная дали е съвпадение или тенденция
0
16
Иван
Иван
09.03.2014 16:00
нищо подобноооо
6
1