Как да впечатлите мъжа Лъв

Мъж Лъв

За да впечатлите мъж, роден под знака на Лъва, имайте предвид, че той е точно като царя на джунглата – царствен, величествен и убеден, че всички се интересуват само от него.

Мъжът Лъв ще бъде впечатлен от вас, ако изглеждате магнетично. Леката небрежност в облеклото и прическата няма да бъде пренебрегната от острото око на мъжа Лъв, но ще ви прости това прегрешение, ако останалото му харесва.

Зодия Лъв

За да впечатлите мъж, роден под знака на Лъва, трябва да му покажете, че го харесвате, и то много. Но в същото време трябва да му дадете да разбере, че сърцето ви не е свободно.

Мъжът Лъв се интересува само от жени, които са обект на внимание от страна на други мъже. За него е въпрос на чест дамата да бъде харесвана от много мъже, но да излиза с него. Това го кара да се чувства по-величествен от останалите.

Направете му комплимент, особено пред хора – това ще го накара направо да замърка от удоволствие. Той е свикнал с комплименти, но никога не са му излишни.

Но това, че ще му направите комплимент, не означава, че трябва да му покажете, че ви е завладял напълно.

Флирт

След това за известно време го игнорирайте напълно, но не прекалявайте, защото той е болезнено ревнив. Мъжът Лъв обича трудностите, той обича да завоюва трофеите си с усилия.

Той е романтик, затова, дори да не сте настроени на романтична вълна, говорете за рози и целувки, това ще го накара да мисли за вас. А ако му подарите подарък във формата на сърце, това ще го размекне и ще се почувства не само поласкан, но и наистина желан от вас.

Мъжът Лъв е силно раним и затова не си позволявайте да го критикувате и да го поучавате – това го вбесява и той не се притеснява да го покаже.

Мъжете Лъв не обичат сериозните разговори, те предпочитат да говорят за чувствата си. Затова говорете само за него, ако искате да ви слуша, без да иска да спрете.

Мъжът Лъв е със силно изразена сексуалност, затова можете да му направите впечатление, ако го предизвикате с поведението си. Но не трябва да прекалявате, за да не ви сметне за прекалено разкрепостена, което не е по вкуса му.

Рейтинг

5 1
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати