ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да впечатлите мъжа Рак

Как да впечатлите мъжа Рак

Впечатляване на Рак

Това, което всички жени, които искат да започнат връзка с мъж Рак, трябва да знаят е, че той е от мъжете, които действат внимателно и полека. Първо забелязва обекта на желанието и после постепенно се доближава до него. Често пъти това дори се случва не на първата среща.

Понякога са необходими няколко срещи и вие вече си мислите, че той няма подобен любовен интерес към вас. Точно тогава мъжът рак показва своите желания към вас и предприема първата крачка. Като всеки човек и Ракът има страх да не бъде отхвърлен – може би именно затова подхожда по внимателно към жените в живота си.

Флирт с Рак

Хубавото е, че пред мъже от този зодиакален знак можете напълно да се отпуснете и да се чувствате себе си. Той не предпочита жени, които проявяват някакви особени претенции или пози – разкрийте се без никакво притеснение.

Ако имате желания към мъжа Рак и искате нещата да се случват малко по-бързо – направете вие първата крачка. Неговият подход винаги е бавен и методичен. Освен това на него това ще му хареса.

Раците харесват изкуството в различните му форми – затова една среща на подобно място ще му подскаже, че имате вкус и фина душа - такава, която се интересува и разбира изкуството, било то под формата театър, музеи или пък балет.

Хороскоп за съвместимост

Тъй като той е много деликатен и обичлив, ако вие имате моментно увлечение, а не търсите сериозни отношения, по-добре му споделете или поне подскажете по някакъв начин. Ако се влюби във вас това много ще го нарани и дълго ще ги изживява.

Освен това ще му направите наистина добро впечатление ако сте искрени и ако някога имате нужда от него. Това ще го накара да се чувства много специален, затова не се колебайте да помолите за помощ точно мъжа Рак.

Не бива да притискате твърде много Рака – неговото действие за всичко е бавно, спокойно, първо обмисля и после действа. Ако искате хубави и трайни отношения с него, това е важно уточнение.

Ако сте романтичката, която винаги е търсила нейният принц в доспехи – за вас е мъжът Рак. Внимавайте с шегите по негов адрес, защото дори да не покаже, ще ги преживява дълго.

Рейтинг

5 1
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ммм
ммм
05.05.2014 00:09
Много вярно. Синът ми е от тази зодия.
0
0
Alex
Alex
24.09.2013 02:50
В тази статия сякаш виждам себе си ! БРАВО на екипа ! :)))
8
0