ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да впечатлите мъжа Дева

Как да впечатлите мъжа Дева

Флирт с Дева

Девата е изключително специфична що се отнася за връзки и чувства. Те избират партньора си по изключително много критерии - от цвета на косата до философията на живота. Всяка Дева избира най-малкото равностоен партньор, като никога не би жертвала личното си спокойствие и социален статус за минута щастие.

Девите по начало са вътрешно чисти същества. Надеждни са и могат да преодолеят всякакъв вид трудности. Бидейки критични и прекалено добросъвестни обаче, са склонни към терзания и тревоги.

Отличителна черта на всяка Дева е точната преценка и изключителната съобразителност. Привидно спокойни, далечни и недосегаеми, Девата всъщност са един от най-противоречивите зодиакални знаци. Изключително недоверчиви са към околните и често се боят да изразят емоция, защото се страхуват, да не ги наранят.

Зодия дева

И мъжете, и жените под знака Дева ценят практичните и полезни подаръци. Ако имат хоби, а те често имат такова, това ще ви улесни, ако искате да ги зарадвате.

Мъжът Дева винаги се стреми и изглежда сериозен и сдържан. Той иска да контролира както себе си, така и околните. Това обаче в повечето случаи е маска, зад която ранимият мъж Дева крие своята чувствителност, възприемчивост, чувственост и внимателност.

Затворен е и на моменти дори стеснителен, което понякога привидно му дава вид на недостъпен. Именно тази сдържаност обаче го държи трезвен и разумен в някои ситуации.

Мъж Дева

Мъжът Дева уважава до болка жената. Поради затвореността си, той най-често бива привлечен от атрактивни и експресивни в своите емоции жени.

Бурните сцени, кавги, както и изблиците на чувства са чужди на този мъж и той всячески се опитва да ги избегне, особено на обществени места.

От една страна всяка прекалена емоционалност го тревожи, но в същото време го привлича неудържимо. Може би затова любовния живот на мъжът Дева е динамичен и никога не протича толкова спокойно, колкото би му се искало.

Жената до мъжа Дева задължително трябва да покрива неговите критерии и изисквания. Ако не желаете да се промените по негов модел, то той надали ще ви обърне повече внимание. Освен това, той винаги усеща къде е границата между вашите емоции и неговите, и никога не я преминава.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Мира
Мира
26.01.2014 10:31
Мъжете от зодия ДЕВА са много точни, надеждни, верни, изключителни родители.
11
0
Стахти
Стахти
13.11.2013 19:15
Напълно съгласна с Лелфи. Имам си го вкъщи!
0
0
лелфи
лелфи
26.08.2013 12:07

всичко е вярно,но не е конкретна.Мога да споделя моя опит-мъжът Дева е толкова стесни-
телен,неуверен,че просто жената е тази,която
трябва да го свали-той пръв няма да налети.
Впечатляват го добре облечени жени,с добри
маниери и възпитание,особено да са умни и
интелигентни.Мъжът Дева на върти опашки няма
да обърне внимание,не че не общува с такива,
но до тук.В замяна получавате внимателен,гри-
жовен и верен партньор.
12
0
потърпевш от дева
потърпевш от дева
01.07.2013 11:39
себелюбиви егоисти!!!!!
3
7