ezine.bg»Статии»Любопитно»Как мъжете показват чувствата си

Как мъжете показват чувствата си

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k473
Флирт
Стилна сгъваема масичка за лаптоп-30%
Препоръчано за теб:
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
35.00 лв.
24.50 лв.
Виж ››

Стане ли въпрос за чувства, като че ли всички представители на силния пол изчезват в дън земя. Често причина за това е не толкова липсата на чувства, а по скоро факта, че мъжете просто сами не знаят как се чувстват. През по-голямата част от живота си те изясняват сами и пред себе си какви са истинските им чувства и настроение, и какво е довело за това им състояние.

Най-важното, когато става въпрос за мъжки чувства, е това че доста от представителите на силния пол не изразяват любовта си с думи. Ако чакате да настъпи момента, в който той ще ви гледа в очите, ще гали косите ви и ще ви разказва нежно колко много сте променили живота му и колко много ви обича, ще да си почакате.

И все пак, съществуват няколко начина, чрез които може да сте сигурна, че той изпитва силни чувства към вас. Ето кои са те:

Влюбване

Дава ти назаем и/или ти подарява най-ценните си притежания. Когато мъжа не обича и се дразни, ако пипате личните му вещи, то това не е добър знак.

Ако обаче той изявява пълна готовност да ти предостави най-важните си вещи, независимо дали става дума за техника, дрехи или предмети със сантиментална стойност, то знай, че в неговите очи това е шанс да ти покаже, че те харесва.

Чувства

И то толкова много, че дори е съгласен да поеме риска да повредиш или изгубиш даденото нещо. По този начин, заедно с вещта, той индиректно ти предлага и себе си.

Притичва ти се на помощ. Ако един мъж ти предложи услугите си, можеш спокойно да си преведеш жеста му като сигурен знак за симпатия. Ти си му голяма слабост и той би направил всичко по силите си, за да те накара да се чувстваш добре. Дори това да означава да влезе доброволно ролята на водопроводчик, ел. заварчик, готвач и т. н.

Мъжки Чувства

Съгласен е да се снима с теб. Болшинството от мъжете обичат да мислят за себе си като за необвързани и свободни, дори когато имат постоянна приятелка. А заснетия кадър, но когото позират сами с нея, си е живо опровержение на тази хипотеза.

Когато обаче той не само не избягва, а позира обвил ръка около рамото ти, широко усмихнат, значи толкова е хлътнал, че иска целият свят да знае, че ти си неговото момиче. Сложи ли снимката на показ в офиса или дома си пък, можеш за бъдеш сигурна, че тотално и безвъзвратно си е изгубил ума по теб.

Обсипва те с подаръци и ласки. Тъй като по-голямата част от мъжете не са романтични ( или поне така си мислят), те предпочитат да изразят любовта си, като обграждат половинката си с нежност и внимание. Всеки жест – от най-незначителното погалване, до подаряването на супер скъп и луксозен подарък са сигурен знак, че той се опитва да се грижи за теб и твоето щастие.

Дели храната с теб. Един от най-важните фактори двама хора да си подхождат, е да им е приятно да се хранят заедно. Този процес извежда на преден план първичните инстинкти на мъжете и докато са на масата, част от тях съвсем несъзнателно могат да проявят егоистично чувство за притежание по отношение съдържанието на чинията им.

Когато обаче той настоява да опиташ от неговата порция, то това говори за друг инстинкт: желанието да отрупа с щедрост и внимание любимата жена, която ускорява пулса му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest