ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв любовник е зодия Стрелец

Какъв любовник е зодия Стрелец

Жана Г.Жана Г.
Новак
554243
Мъж Стрелец

След като прави любов с мъж, роден под знака на Стрелец, всяка жена има чувството, че досега не е живяла пълноценно. Мъжът Стрелец кара всяка дама да се чувства неотразима. Но не си мислете, че той ще е концентриран само във вас, погледът му непрекъснато бяга от едно красиво лице към друго.

Стрелецът е голям романтик и е убеден, че всяка следваща жена, с която има връзка, ще е голямата му любов. Стрелецът живее така, както му диктуват емоциите.

Той предпочита да е влюбен пред това да обича една жена, това му се струва прекалено обвързващо. Женската ревност е нещо, което подлудява мъжа Стрелец. Той е в състояние всеки ден да се отдава на нова авантюра.

Много е трудно да накарате мъж Стрелец да се обвърже сериозно, но дори да го направи, това няма да го спре в постоянните му издирвания на перфектната партньорка в леглото.

Зодия Стрелец

Сексът за Стрелеца не е от водещите удоволствия в живота. Той харесва флирта и покоряването на жените. Но това, което постоянно го преследва, е страхът му от разочарование в леглото.

Стрелецът не обича дългата любовна игра, за него е важно самият любовен акт да започне веднага, щом дамата се съгласи. Но въпреки липсата на любовна игра жената ще остане доволна, тъй като мъжът Стрелец е голям почитател на експериментите.

С него може да се опита абсолютно всичко, той с удоволствие ще осъществи най-смелите фантазии на партньорката си, и не толкова за да достави удоволствие на нея, колкото за да се възхищава от собствените си умения.

Стрелец

Стрелецът е много издържлив, той може да прекара целия ден с партньорката си в спалнята, без да си почива за повече от десет минути между забавленията.

За Стрелеца количеството може да е добра алтернатива на качеството, така че той няма нищо против да се забавлява с не толкова перфектна партньорка, стига тя да е готова да прекара часове с него в леглото.

Стрелецът е майстор на еротичния масаж, който кара всяка жена да се връща при него отново и отново. Самият той лесно се настройва на любовна вълна, за него е достатъчно дамата леко да го докосне където и да е по тялото и той е в бойна готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 1
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
боата
боата
15.03.2014 07:24
Не съм съгласна. Както казваше мама - всяка коза за свой крак!
4
0