ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв любовник е зодия Дева

Какъв любовник е зодия Дева

Зодия дева

Мъжът Дева не обича рисковите ситуации, затова е трудно да го накарате да се вижда с вас, ако сте обвързана със сериозен приятел или омъжена.

За Девата тайните връзки са нещо, което много го напряга. Мъжът Дева изчислява събитията няколко хода напред и за него е проява на неблагоразумие да бъде въвлечен в любовен триъгълник.

Мъжът Дева е критичен към недостатъците на околните, както и към своите собствени. Жените за мъжа, роден под знака на Девата, са красиви играчки, с които можеш да прекарваш чудесно времето си.

За мъжа Дева сексът не е цел на всяка негова връзка, а само една от приятните ѝ страни. Мъжът, роден под знака на Девата, е много зает с работа, затова рядко му остава време за романтика.

Дева

С такъв мъж всяка жена ще се чувства спокойна, щастлива и доволна. Той няма да поиска от вас да се променяте и ще бъде не само ваш любовник, но и приятел.

Девата не настоява, ако жената не е в настроение за любовни игри. Този мъж ще чака да го поканите в спалнята си, за да се забавлявате заедно. Той не е ловец, за него е по-приятно да се чувства желан от вас трофей.

Любов

Девата не обича закъсненията и дори да е настроен на любовна вълна и да очаква от вас да го пуснете в спалнята си, ако закъснеете за срещата, може дори да си тръгне.

В секса мъжът Дева често оставя жената да вземе инициативата. В леглото той не кара дамата да му се подчинява, защото за него не е важно да се чувства господар в спалнята.

Той е майстор на любовните прелюдии, които са в състояние да накарат жената да изпадне в екстаз. Девата знае как да накара партньорката си да изпита максимум удоволствие.

Мъжът Дева харесва всичко, което е красиво и естетично. За да получи удоволствие в спалнята, тя трябва да е подредена и да е много стилна. В разхвърляна спалня Девата ще се дразни от всеки детайл, който не е по вкуса му, и трудно ще изпита удоволствие.

За да задържите по-дълго време мъж Дева, трябва да го изненадвате в леглото, тъй като на него бързо му омръзва да му се случва едно и също в спалнята.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати