ezine.bg»Статии»Любопитно»Качествата, които разкрасяват всяка жена

Качествата, които разкрасяват всяка жена

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k73125
Жена

Макар че понятието вътрешна красота стана клиширано и много хора се стремят да не го използват, факт си остава правилото, че красотата на една жена произлиза и от качествата ѝ.

Изводът на хиляди експерти от цял свят е показал, че за да бъдете красиви, не е необходимо да се гримирате.

Много проучвания показват, че най-привлекателните страни в женската природа не могат да се закупят от козметичен магазин.

Страстта

Страстта, с която една жена преследва целта си, е несъмнено едно от най-привлекателните качества, които една дама може да притежава. Жената, която не се отказва и е завладяна от желанията си и стремежът да сбъдне мечтите си, винаги успява да привлече вниманието.

Ум

Умът

Колкото и да се говори, че външният вид е от голямо значение, оказва се че интелигентността на една жена остава най-силно впечатление. Смисленият разговор и показването на знания могат да бъдат разчетени като силни страни на една жена, вместо бляскавия грим.

Експерти по взаимоотношенията напомнят, че вечният ерген на Холивуд – Джорж Клуни, се сгоди за адвокат по наказателно право, вместо за една от хилядите красавици в света на шоубизнеса, което доказа, че умът е секси.

Чувството за хумор

Забавната жена, която винаги е готова да направи нещо откачено, се смята за много по-красива от мъжете за разлика от жената, която е изрисувала цялото си лице с грим.

Веселата ни страна и усмивката винаги могат да ни направят красиви.

Радост

Добротата

Голяма част от мъжете са категорични, че за да бъде красива и да има дълга и смислена връзка, една жена трябва да покаже доброта и съпричастност дори и към хора, които не познава.

Хората, които проявяват интерес към проблемите на другите и се стремят да помогнат, винаги ще бъдат смятани за привлекателни.

Увереността

Преодоляването на предизвикателствата и трудностите правят една жена по-уверена в своите възможности, а увереността се определя като едно от най-притегателните качества за противоположния пол.

Силата и смелостта, които една жена демонстрира, я правят секси в очите на немалко мъже.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
dimi
dimi
18.09.2014 10:46
вярно е,харесва ми...
0
0

Свързани рецепти